A murit Mihai Făgădaru, unul dintre liderii mișcării antivacciniste din România

A murit Mihai Făgădaru, unul dintre liderii mișcării antivacciniste din România. Mihai Făgădaru a murit vineri, 19 noiembrie, răpus de COVID-19. Anunțul a fost făcut de fosta sa soție, actrița Ioana Picoș, mama celor doi copii gemeni ai lui Făgădaru.

Ultima ora: Benone Sinulescu a murit

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, scria Ioana Picoș.

Mihai Făgădaru era cunoscut ca lider al protestelor de stradă împotriva certificatului verde. Infectat cu coronavirus, acesta a ales să se trateze acasă, însă starea sa s-a agravat treptat. Făgădaru a fost cadru medical timp de 13 ani, iar în ultima perioadă conducea un ONG care oferea îngrijiri medicale la domiciliu.

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au fost căsătoriți timp de cinci ani și au doi băieți gemeni. Cei doi au divorțat în 2020. Ioana Picoș a devenit cunoscută prin rolurile în seriale de televiziune precum La Bloc, Iubire și onoare, Narcisa Iubiri Nelegiuite.

A murit Mihai Făgădaru, unul dintre liderii mișcării antivacciniste din România. Sursa: digi24.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us