A murit Willie Garson, Stanford Blatch din Sex and the City

A murit Willie Garson, Stanford Blatch din Sex and the City. Willie Garson s-a născut în 1964 în statul american New Jersey și a studiat arta dramatică la Universitatea Yale.

Cunoscut pentru rolul de confident al personajului Carrie Bradshaw (interpretat de Sarah Jessica Parker) din serialul HBO, Garson a mai jucat în seriale populare de televiziune lansate în anii ’80, între care Cheers, Family Ties și LA Law.

Mai recent, a jucat rolul Mozzie în White Collar, serial TV ale cărui sezoane s-au derulat între anii 2009 și 2014.

Mai mulți actori alături de care a evoluat în Sex and the City i-au adus lui Garson un ultim omagiu pe rețelele sociale.

Cynthia Nixon, care a jucat-o pe Miranda Hobbes în producția HBO, a scris: “L-am iubit cu toții și ne-am bucurat să lucrăm cu el. Avea un umor infinit, pe ecran și în lumea reală. A fost o sursă de inspirație, prietenie și cunoaștere în lumea showbiz-ului”.

Cauza morții actorului nu a fost imediat dezvăluită, dar Patrick King, producător executiv pentru Sex and the City și Just like that, a spus că “Willie Garson lucra chiar și când era bolnav”, fără a da alte amănunte.

Garson a fost un susținător al adopțiilor, fiul său, Nathan fiind adoptat de actor în 2009.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us