Adriana Trandafir a povestit la Asia Express cel mai greu moment al vieții sale

Ce dramă a trăit Adriana Trandafir. Adriana Trandafir a povestit la Asia Express cel mai greu moment al vieții sale. Adriana Trandafir este una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe ale României. Zâmbetul de milioane, simțul dezvoltat al umorului și bucuria sa de a trăi au câștigat, de-a lungul anilor, simpatia a milioane de români din toate colțurile țării.

Însă, în spatele acelui zâmbet ștrengar se ascunde o poveste de viață tulburătoare. Aceasta a povestit la Asia Express cel mai greu moment al vieții sale. Actrița și-a adus aminte de momentul în care primul soț l-a luat pe fiul ei Ștefan de lângă ea, pe vremea când băiatul avea frageda vârstă de 7 ani.

Marea actriță a României a avut un moment de vulnerabilitate la Asia Express, iar fiica sa Maria Sperața a fost mereu alături de ea. Adriana a izbucnit în lacrimi când și-a adus aminte de cea mai mare dramă a vieții sale.

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. (…)Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…)

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați.”, a declarat Adriana la Asia Express, cu ochii în lacrimi.

Tatăl actriței l-a ajutat pe primul ei soț să câștige custodia băiatului

Divorțul Adrianei de primul ei soț nu a fost unul ușor, dar actrița a mărturisit că cel mai dureros moment a fost când s-a simțit trădată de propriul ei tată, deoarece acesta l-a ajutat pe fostul său ginere să câștige custodia lui Ștefan, fiul artistei.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us