Alexandra Stan divorțează. Ambii partenerii și-au șters pozele pe care le aveau împreună

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie! Cel puțin asta se înțelege din ultimele mesaje, pe care artista și soțul ei le-au făcut în public.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, bărbatul visurilor ei, s-au căsătorit în urmă cu doar patru luni. Aceștia au organizat evenimentul în mare secret, iar lumea a aflat ce s-a petrecut după doar câteva zile, atunci când artista a publicat primele imagini în rochia de mireasă, anunță ciao.

Zvonurile unor probleme in paradis au apărut în urmă cu o lună. Atunci când Alexandra Stan a apărut în public fără verighetă. A fost deranjată însă de speculații și a făcut o declarație care să lămurească situația lor.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”, a spus atunci artista.

Iată că între timp lucrurile s-au schimbat, iar cel care a dat semne că relația lor este pe sfârșite este chiar soțul ei, Emanuel. Acesta a publicat un mesaj ”criptat”, care lasă de înțeles că fericirea a dispărut din cuplu.

”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat soțul Alexandrei Stan.

La rândul ei, Alexandra a comentat cele scrise, potrivit PRO TV:

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare.”

Mai mult decât atât, ambii partenerii și-au șters pozele pe care le aveau împreună.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us