Alexandru Arsinel a fot internat la azil

Alexandru Arsinel a fot internat la azil de catre fiul sau mai mic Cristian.

Vești proaste pentru fanii lui Alexandru Arșinel. Actorul ar fi grav bolnav și internat într-un cămin de bătrâni.

Articol recomandat: Video cu Buhnici care și-a comparat soția cu o minoră

Arșinel a fost luat cu ambulanța în luna februarie a acestui an după ce a acuzat mari probleme de sănatate.

Marele actor ar fi slăbit enorm în ultima perioadă și ar fi suferit o cădere psihică.

El ar fi internat într-un cămin de bătrâni, conform cancan.ro

Anul trecut, Alexandru Arșinel (83 de ani) a acuzat probleme la inimă și a ajuns de urgență la spital.

Acolo, actorului i s-au montat un stent și un stimulator cardiac de către medici.

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, a spus o sursă pentru cancan.ro

În primăvara lui 2021, Alexandru Arșinel a scăpat cu bine după ce a fost infectat împreună cu soția cu noul coronavirus.

In 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Lăsat fără funcția de director adjunct al Teatrului de Revistă

Numele actorului este acum în centrul unei intense dezbateri publice, după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit mandatul de director artistic al teatrului de revistă.

Antena 3 a spus că actorul a fost umilit, iar Arșinel a dat un interviu acestei televiziuni în care a susținut că este prigonit.

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat și ea, pe Facebook, că” am ajuns să-l vedem pe omul Alexandru Arșinel tulburat, cu lacrimi în ochi, din cauza unei umilințe care te lasă fără cuvinte.”

Nicușor Dan a replicat că este vorba de dezinformări: ”Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs”.

”Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a adăugat primarul general.

Alexandru Arsinel a fot internat la azil de catre fiul sau mai mic Cristian.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us