Anca Bucur, ultima finalistă Splash! Miss Fitness a sărit de la platforma de șapte metri

Anca Bucur a deschis ediția din această seară a show-ului Splash! Vedete la apă. Miss Fitness a reușit să impresioneze atât juriul, cât și colegii de competiție prin săritura spectaculoasă pe care a realizat-o de la platforma de șapte metri. Vedeta a primit note foarte mari din partea juraților.

Anca Bucur sau Miss Fitness, așa cum mai este cunoscută, a reușit să impresioneze cu săritura din deschiderea ediției din seara aceasta a show-ului Splash! Vedeta la apă. Vedeta a sărit de la platforma de șapte metri, executând un salt pe cât se poate de impresionant și spectaculos.

Anca Bucur a sărit de la platforma de șapte metri la Splash! Vedete la apă. Vedeta a impresionat juriul cu prestația sa
Ediția din această seară a show-ului Splash! Vedete la apă a început în forță, astfel că Anca Bucur a ridicat ștacheta pentru următorii concurenți. Miss Fitness a avut o prestație care s-a lăsat apreciată de către jurați, obținând note foarte mari.

În acest sens, Bogdan Ioniță, antrenor și jurat în cadrul emisiunii a apreciat săritura Ancăi, menționând de altfel că este un elegantă și care a fost realizată corect din punct de vedere tehnic.

„Felicitări Anca! (…) Mă bucur că am reușit să văd o săritură foarte elegantă, cu desprindere frumoasă, cu ținută foarte frumoasă. Cam rar pe aici, sincer. Mă bucur că pot să fiu aici și să te jurizez acum pe tine”, a spus Bogdan Ioniță, jurat Splash! Vedete la apă.

Astfel, Nea Mărin i-a acordat nota 9, în timp ce Jean de la Craiova a apreciat saltul sportivei la nota 8,5. De asemenea, Bogdan Ioniță i-a oferit la rândul său o notă mare din punct de vedere tehnic, aceasta fiind de 6,5, pe când Iulia Albu continuă să acorde nota secretă și în această seară.

Totodată, Anca Bucur a fost susțină de soțul său și de copii în cadrul competiției, astfel că cei trei membri ai familiei au fost prezenți chiar la Bacău, acolo unde se află platourile de filmare ale emisiunii.

Campioană de şase ori la fitness şi Anca Bucur Miss Fitness Universe, i-a uimit pe cei din platou cu o săritură de la 7 metri, efectuată cu foarte multă eleganţă, în vreme ce Seredinschi s-a pierdut în ochii Ramonei şi vizibil emoţionat a greşit aterizarea în apă de la platfoma de 5 metri.

Deşi ştia că are o problemă cu înălţimea, Crina Abrudan a vrut să îşi învingă teama şi a reuşit, a sărit de la 3 metri, în picioare, bifând astfel o premieră în viaţa ei.

Când are loc finala Splash! Vedete la apă

Finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00. Opt vedete au ajuns în finală și sunt gata să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

În ediția din această seară, înainte de marea finală, alte șase vedete vor sări în apă: Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Seredinschi, Maria Buză și Tavi Clonda.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us