Angela Similea piesa noua impreuna cu Ovidiu Komornyik

Angela Similea este plină de energie și se pregătește să revină în muzică la toamnă, alături de un artist cunoscut de la noi. Așadar, sunt vești extrem de bune pentru cei care o admiră și iubesc muzica marii artiste.

Angela Similea piesă nouă alături de un artist renumit

În anul 2019, Angela Similea a avut parte de un eveniment mare și a lansat două albume „Să ne reamintim” şi „Trăiesc”, care au fost semnate de renumitul compozitor Marius Ţeicu. Acum, iară că marea artistă își dorește noi proiecte, și, cu siguranță, fanii așteaptă cu nerăbdare sa fredoneze noile melodii ale interpretei.

Se pare că la toamnă, Angela Similea va reveni în muzică, și va avea o nouă piesă. Potrivit unor informații, artista va colabora cu Ovidiu Komornyik, chiar în studioul lui de înregistrări.

Nu ar fi pentru prima dată când cei doi colaborează. Și în trecut au lucrat împreună și au făcut câteva piese pentru un album, iar mai apoi au înregistrat împreună cu mai mulți soliști o melodie dedicată refugiaților din Ucraina, numită „Nu omorâți iubirea (cântec pentru pace)”..

Cati ani are Angela Similea?

Diva muzicii românești, care pe 9 iulie împlinește 76 de ani, își va aniversa ziua de naștere alături de fiul său și de familia acestuia, în America. Cel mai probabil, marea artistă își va petrece vara alături de băiatul său, Sorin Hilgen, și de nepoți, care i-au simțit lipsa și nu i-au putut fi aproape din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Angela Similea piesa noua impreuna cu Ovidiu Komornyik. Sursa: calul.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us