Anna Lesko fără lenjerie intimă

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, s-a afișat în fața celor care o urmăresc în mediul online într-o ținută mai mult decât provocatoare. Artista a ales să poarte o rochie pe care nu a avut lenjerie intimă. Imaginile incendiare publicate de Anna Lesko au adunat like după like din partea internauților.

Anna Lesko știe cum să capteze atențiia tutror celor care p urmăresc pe rețelele de socializare. Cântăreața este foarte activă în mediul online, unde postează imagini care mai de care mai provocatoare, în care își etalează atuurile fizice.

Acum, Anna Lesko a postat, pe contul ei de Instagram, două fotografii de la filmările pentru emisiunea ”Splash: Vedete la apă”. Anna Lesko apare într-o ținută vaporoasă și super sexy, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă.

Anna Lesko, fără lenjerie intimă. ”Chiar fără chiloți???”
Imaginile cu Anna Lesko fără lenjerie intimă au strâns aproape 20.000 de aprecieri în mediul online, dar și numeroase comentarii.

”Wow”, ”Chiar fără chiloți???”, ”Cea mai tare poziție, așa te vreau”, ”Ești epilată?”, ”Hot„, ”Să-i amintească cineva câți ani are…”, ”Ești superbă”, ”Ana are din nou ocazia să se dezbrace la TV, ca prea o făcea doar pe insta”, ”Anuscka nu ai chiloței”, ”Ești superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anna Lesko de la internauți.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us