Ben Affleck și Jennifer Lopez, împreună pe covorul roșu la Veneția

Actorul Ben Affleck și cântăreața Jennifer Lopez, supranumiți „Bennifer” de fani, au mers împreună, vineri, la Veneția, Italia, pe covorul roșu pentru prima dată de când au redevenit un cuplu, informează BBC. Cei doi au stat la pozat pentru fotografi, în momentul în care au sosit pentru premiera „The Last Duel” (Ultimul duel), la cel de-al 78-lea Festival Internațional de Film de la Veneția.

Ultima lor apariție împreună pe covorul roșu a fost în urmă cu aproape 20 de ani, în 2003, la premiera filmului Gigli.

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi actorul Ben Affleck au sosit joi la Veneţia pentru a participa la Festivalul de Film, cei doi fiind văzuţi ţinându-se de mână înainte de a se urca într-un taxi acvatic cu care au fost conduşi la la hotel. Ben Affleck se află la Veneţia pentru premiera epopeii medievale a lui Ridley Scott, „The Last Duel”⁣, în care joacă şi prietenul său apropiat, Matt Damon, relatează Agerpres.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate. Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us