Bianca Pop de la Insula Iubirii a ramas insarcinata

Bianca Pop de la Insula Iubirii a ramas insarcinata

Fosta ispită a reality show-ului este cunoscută pentru faptul că nu obișnuiește să iasă din casă fără o mie de euro în geantă. Recent, ea a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa personală. Se pare că frumoasa brunetă este însărcinată cu un cunoscut patron de restaurant.

Vezi si: Ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii, beata crita, injura restaurantul de unde a fost data afara

Vestea a venit la scurt timp după ce aceasta a fost externată de la Psihiatrie.
Vedeta trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical

În urma problemelor cu care s-a confruntat recent, Bianca Pop a ajuns să cântărească 39 de kilograme de la 56. Schimbarea radicală a început din momentul în care bruneta a avut parte de câteva scandaluri cu fostul iubit și cu familia. Ulterior, aceștia au luat decizia de a o interna la la Psihiatrie.

Ea s-a făcut remarcată la „Insula iubirii”, fiind totodată una dintre cele mai dorite ispite din show. Chiar dacă această expunere i-a adus succes, Bianca Pop s-a retras de pe micile ecrane.

Mai mult de atât, ea regretă că a devenit cunoscută. Într-un interviu, ispita a mărturisit că a fost foarte căutată după emisiune, dar a refuzat orice altă apariție. Nici măcar atunci când a fost plecată în vacanțe vedeta nu s-a afișat pentru că a simțit că este mai bine să nu se expună.

Bianca Pop așteaptă venirea pe lume a primului ei copil

După externarea de la Spitalul 6, focoasa brunetă a făcut câteva declarații. Ea a susținut că prietenii și interlopii săi i-au spus lui Florin Rusu că nu va mai cânta nicăieri, nici el și nici Prințesa Ardealului, pentru tot ce i-au făcut acesteia.

În aceeași declarație, ea a dezvăluit că este însărcinată. Totodată, Bianca Pop a mărturisit că va face un party și că își așteaptă toți fanii și prietenii. Mai mult de atât, a arătat și cu mâna către sigla restaurantului în care se afla pentru ca cei care o cunosc și o îndrăgesc, să știe unde o pot găsi.

Bianca Pop de la Insula Iubirii a ramas insarcinata. Sursa: calulbalan.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us