Imagini video din timpul sinuciderii pedofilului Bogdan Draghici

Pedofilul Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a murit miercuri dimineață după ce mașina în care se afla a lovit cu putere gardul metalic de la Ambasada Rusiei și a ars într-un incendiu, potrivit surselor G4Media.ro.

Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventiv mai multe luni în 2019 într-un dosar de viol cu minori. El a fost acuzat de procurori că și-a abuzat propria fiică.

Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare. El putea face recurs.

Drăghici este președintele Asociației TATA, care milita pentru drepturile taților.

În ultima postare pe Facebook, în urmă cu două zile, Bogdan Drăghici a făcut referire la războiul început de Rusia în Ucraina şi a scris, printre altele: “Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”.

Medicul Gabriel Diaconu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj privitor la incidentul care a avut loc miercuri dimineaţă, 6 aprilie, în Bucureşti. Spune că l-a cunoscut pe Bogdan Drăghici, într-un studio de televiziune în urmă cu câţiva ani, şi că este „un lup în blană de oaie, care şi-a meritat soarta”. Gestul său este considerat unul de dispreţ faţă de justiţie.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us