Calendar chinezesc de sarcina. Sexul copilului conform calendarului chinezesc

In China, majoritatea cuplurilor folosesc un calendar chinezesc de sarcina, pentru a planifica sexul copilului. Si asta datorita faimosului Institut de Stiinte din Beijing care spune ca acest calendar de sarcina chinezesc, face posibila aflarea genului copilului cu o precizie uimitoare de aproximativ 98%. Un procent destul de mare, nu-i asa?

In timp ce progresul tehnologiei, stiintei si al medicinei face posibila determinarea sexului copilului, cu o precizie destul de ridicata, exista cu toate acestea si metode traditionale de previziune, foarte „fiabile”, care sunt de cele mai multe ori utilizate din superstitie sau divertisment.

Exista multe semne de intrebare atunci cand vorbim despre sexul copilului inainte de nastere: fata sau baiat? La aceasta intrebare putem primi raspunsuri bazate pe stiinta, in urma unor analize si teste destul de costisitoare, sau putem folosi calendarul chinezesc al sarcinii care pentru unii a dat rezultate iar pentru altii reprezinta doar superstitii.

Sa credeti sau nu in acest calendar chinezesc pentru sarcina, este alegerea voastra. Amintiti-va insa, ca prin folosirea acestui calendar, poporul chinez si-a controlat destul de bine, in ultima perioada, problema cu nasterea de prea multi copii de sex feminin!

Astfel puteti utiliza calendarul chinezesc in sarcina, pentru a determina sexul copilului ce se afla in burtica.

Aceasta metoda face posibila nu numai aflarea sexului copilului inainte de nastere, dar va permite, de asemenea, sa planificati si sexul viitorului copil.

Cum se poate determina sexul copilului folosind acest calendar chinezesc de sarcina?

Pentru a afla sexul copilului, trebuie sa stiti luna in care a fost conceput si varsta viitoarei mamici.

Calendarul chinezesc de sarcina, se bazeaza pe varsta mamei la momentul conceptiei, precum si luna conceptiei in sine. Potrivit inteleptilor chinezi, ale caror sfaturi au fost luate in considerare in antichitate, doar femeia are impact asupra sexului viitorului copil.

In partea de sus a tabelului (pe orizontala) sunt cele 12 luni ale anului. Numerele de la 18 la 45 sunt afisate vertical. Aceasta este varsta femeii la momentul conceptiei.

calendar chinezesc sarcina

Celula care arata sexul copilului se afla la intersectia valorii orizontale (varsta mamei in momentul conceptiei) si a valorii verticale (luna conceptiei). Daca bebelusul din imagine este albastru, atunci se va naste baiat, daca este roz, atunci este fata.

De fapt, aceasta reprezentare grafica a calendarului este o inventie europeana pentru a putea fi mult mai usor de interpretat. In tabelul original chinezesc de sarcina existau hieroglife, care insemnau „ barbat ” sau „ femeie ”.

Daca folositi aceasta metoda, trebuie sa va amintim ca varsta la chinezi se calculata diferit fata de cum credem noi. Cu toate acestea, multe site-uri care publica tabelul, uita sa sublinieze acest detaliu crucial. In cele mai multe cazuri, previziuni inexacte au loc tocmai din acest motiv. Haideti sa vedem cum se determina varsta mamei la chinezi.

Cum se poate determina varsta mamei?

In China, copiii sunt nascuti deja de 9 luni. Astfel, copiii care s-au nascut in aceeasi zi in China si in Romania au varste diferite. Copilul nostru de un an, in China ar fi numit un copil de 2 ani. Pentru a utiliza corect tabelul chinezesc , trebuie sa va cunoasteti varsta „ chineza ”.

Astfel, atunci cand va calculati varsta, adaugati pur si simplu 1 an. Cifra care a rezultat ar trebui sa fie cautata in coloana „varsta”.

Fata sau baiat?

O intrebare pe care foarte multe cupluri si-o pun atunci cand se hotarasc sa conceapa un copil. In acelasi timp conceptia si nasterea unui copil, este poate, cel mai uimitor miracol din lumea noastra. De ce sa incercati sa rupeti valul secretului folosind un calculator de sarcina fata sau baiat chinezesc? Oare este necesar sa intervenim in legile firesti ale naturii?

Cateodata cred ca ar trebui sa lasati soarta si destinul sa-si urmeze cursul. Astfel, daca parintii sunt binecuvantati cu un fiu , vor creste un barbat puternic si un tata grijuliu. Iar daca este o fetita frumoasa, se vor mandri cu o viitoare mama iubitoare, o femeie inteligenta si plina de gratie. Cel mai important lucru este sa fie SANATOSI!

Asadar, daca nu vreti sa stati stresati sau sa fiti dezamagiti la sfarsit, deoarece calculele nu s-au adeverit din nu stiu ce motive, cred ca ar trebui sa lasati soarta sa-si urmeze cursul natural si sa nu va bazati prea mult pe aceste metode “artificiale” de planificare a sexului copilului, asa cum sunt calendarul chinezesc al sarcinii, cel japonez sau dupa ciclul de innoire a sangelui. S-ar putea sa nu mearga si sa fiti dezamagiti.

Ca si incheiere, cred cu tarie ca e o minune sa ai un copil, mai ales sanatos, iar sarcina parintilor este de a ajuta copilul sa-si dezvolte o personalitate stralucitoare, extraordinara si libera.

Calculator sexului bebelusului

Calendar chinezesc de sarcina. Sursa: info.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us