Când vine iarna în România?

Când vine iarna în România?

Conform prognozei pentru București, primii fulgi de nea vor cădea în capitala României pe 4 decembrie, moment când minima va fi de -1 grad Celsius și maxima de 4.

Cum va fi vremea până pe 3 octombrie?

Temperaturile vor fi apropiate de mediile normale pentru această perioadă, după cum arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), pentru această lună.

În săptămâna 12– 19 septembrie, meteorologii estimează că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

În ultima parte a lunii, 19 – 26 septembrie, de asemenea, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna în care începe luna octombrie, 26 septembrie – 3 octombrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us