Cât câștigă o casieriță de la Banca Transilvania în fiecare lună?

Cât câștigă o casieriță de la Banca Transilvania în fiecare lună?

Banca Transilvania a devenit una dintre cele mai bine cotate instituții bancare din România în ultimii ani. Aceasta are o mulțime de angajați pe care face tot posibilul să îi mulțumească de fiecare dată.

Salariile depășesc, de cele mai multe ori, media, tocmai de aceea din ce în ce mai mulți români caută locuri de muncă în astfel de sucursale.

Salariații Băncii Transilvania pot obține în unele cazuri chiar și 7.000 de lei net pe lună, în afară de bonusurile de performanță care se oferă. Astfel, o casieriță care s-a angajat la BT, ar putea beneficia de un salariu lunar de aproximativ 5.000 de lei net.

În afară de acești bani, angajata ar putea să mai primească și sporuri  pentru îndeplinirea obiectivelor setate de 400-600 de lei pe lună, precum și posibilitatea de a beneficia de bonuri de masă și prime de vacanță.

Articol recomandat: Mihaela Nădăşan, director la Banca Transilvania a murit după o ceartă cu colegii

Ce salariu au angajații BRD?

Nici salariații de la BRD nu par să ducă lipsă prea mare de bani, mai ales în momentul în care avansează în grad.

Potrivit ultimelor calcule, cel mai mic salariu al unui angajat BRD este de 4.000 de lei, fără bonusuri, obținut de un Analist.

Imediat după el urmează salariul unui QA Automation Engineer, în valoare de aproximativ 4.500 de lei lunar. Printre cele mai mari salarii ale angajaților de la BRD se numără cel al unui Master Data Specialist, care obține, în medie, 5.000 de lei pe lună și 600 de lei bonus de performanță, dar și cel al unui Consilier contact center, care ar putea ajunge la 5.700 de lei, dintre care 400 de lei reprezentând bonusul lunar pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor.

Citeste si: Fost director la Raiffeisen Bank a furat 60.000 de euro din tezaur

Cât câștigă o casieriță de la Banca Transilvania în fiecare lună? Sursa: news.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us