Cât costă un metru cub de gaz natural?

Cât costă un metru cub de gaz natural?

Începând cu 1 Aprilie 2022 și până pe 31 Martie 2023, se aplică noul plafon aprobat de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) și publicat în Monitorul Oficial conform Ordonanței de Urgență 59/2022.

Astfel, pentru clienții casnici prețul este de 0,31 lei/kWh (TVA inclus), iar pentru clienții noncasnici, prețul este de 0,37 lei/kWh (TVA Inclus).

Atenție! Acest plafon este doar o masură temporară, iar furnizorii pot încheia contracte cu prețuri diferite, care vor fi aplicate dupa expirarea termenului impus de ANRE.
Momentan, printre cele mai atractive oferte pot fi găsite la ENEL cu 0,472 lei/kWh, E-ON cu 0,50 lei/kWh și ENGIE cu 0,532 lei/kWh.

Afla si cat costa rovinieta

Ce furnizor de gaz să aleg?

Începând cu 1 Iulie 2020, piața de gaze naturale din România este o piață liberă și deși am menționat anterior de plafonul impus de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei până pe 31 Martie 2023, asta nu înseamnă că furnizorii de gaze naturale din România nu se întrec în a face oferte atractive potențialilor clienți oferind diferite beneficii care pot varia în funție de zona de distribuție.
Pentru a consulta ofertele acestora, primul pas pe care îl puteți face, este să consultați lista furnizorilor afișată pe site-ul Autoritatății Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și apoi, să alegeți cea mai bună opțiune pentru locuința deținută.

Cât costă un metru cub de gaz natural. Sursa: stiri.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us