Ce spune Becali despre Putin si Zelenski

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina, explicând cum vede situația.

Ce spune Becali despre Putin

Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică. Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!
– Gigi Becali

Ce spune Becali despre Zelenski 

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu.

Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri. A stat și și-a riscat viața. Bravo lui. Lui îi e frică de popor și de aceea nu cedează teritorii. Nu am spus că nu-mi place de el. Cui nu-i place de Zelenski?

El vrea să fie ajutat și speculează. Zice «Vin spre voi». Este exclus ca Rusia să intre măcar un centimetru în spațiul NATO. Ei vin până la graniță. Dar nu e alor? Moldova e a rușilor. Moldova e a lui Putin când vrea, în două ore. Dacă vrea, pe noi ne ocupă în 5 ore. Dar îi e frică pentru că noi suntem în NATO”, a adăugat Becali. 

Eu nu știu multe, dar cred că războiul este pentru bani, pentru bogățiile din Donbas, din Harkov.. Sunt interese economice.  Războiul pentru noi e un fleac. Noi câștigăm. Vin ucrainenii, închiriază case. E plină Pipera de case închiriate. Pentru Ucraina
– Gigi Becali, patron FCSB

Ce spune Becali despre Putin. Sursa: sportul.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us