Cele mai puternice 5 femei din zodiac

Cele mai puternice 5 femei din zodiac. Ce spune astrologia despre aceste 5 femei, considerate fascinante.

Locul 1 Femeia Sagetator
Zodia Sagetator: Puterea Actiunii

“Arunca-ma lupilor si ma voi intoarce conducand haita!”. Acest principiu se aplica unei singure zodii. Este lupoaica in cel mai profund sens al cuvantului. Cu ghearele mereu ascutite isi apara persoanele dragi, iar modul in care face dreptate ii lasa pe toti uimiti.

Insetata de aventura, femeia Sagetator este o nomada inveterata. In prezenta sa, anturajul sau este entuziast si contaminat de joie de vivre si de buna dispozitie. Se remarca prin carisma sa extraordinara si prin dorinta ei de a salva lumea. Si chiar daca pare capricioasa si cam nebuna, ea ramane o femeie fascinanta cu farmec copilaresc, care seduce si ii emotioneaza chiar si pe cei mai duri dintre barbati. Puterea sa sta in optimismul sau, in francitate si in sinceritatea sa dezarmanta. Dura atunci cand trebuie, luptatoare, sensibila, sincera, prietenoasa, pasionala si intelegatoare.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce succes uriaş la Raci, Taurii cuceresc pe cineva

Stie sa fie independenta si atinge obiectivele fara ajutorul altora. Are o putere incredibila si isi revine de fiecare data dupa lovituri grele si dificultati, iar acest lucru este extraordinar pentru barbatii care au nevoie de un luptator alaturi.

Cele mai puternice femei din zodiac. Locul 2 Femeia Gemeni
Zodia Gemeni: Puterea Cuvantului

Dualitatea personalitatii femeii Gemeni este ceea ce o face atractiva. Uneori blanda, poate fi ferma sau chiar tiranica. Ar putea intimida prin caracterul ei asertiv. Aceasta luptatoare a zodiacului se remarca prin personalitatea ei extraordinara si talentul ei de orator, avand abilitati reale de comunicare. Eleganta si irezistibila, se remarca prin modul sau unic si original de a avea un aspect propriu. Barbatii o gasesc fascinanta prin aura pe care o da, care nu este la indemana tuturor femeilor.

Cele mai puternice femei din zodiac. Locul 3 Femeia Leu
Zodia Leu: Darul Orientarii

Energia pozitiva pe care o emite femeia Leu este ceea ce o face atat de fermecatoare. Activa si mereu in miscare, va aduce cu ea o multime de oameni cu dinamismul ei si cu joie de vivre. Totusi, ea poate sa para aroganta si sa ceara de la altii o munca perfecta. Atrasa de excelenta, ea cere sa fie inconjurata de oameni calificati, care lucreaza din greu fara probleme. Dar asta nu o impiedica sa fie generoasa si o face deosebit de atractiva in ochii barbatilor.

Cele mai puternice femei din zodiac. Locul 4 Femeia Scorpion
Zodia Scorpion: Puterea autovindecarii

Ceea ce caracterizeaza femeia Scorpion este pasiunea ei pentru tot ceea ce face. Este intensa si fascinanta si da trup si suflet oricarui proiect apropiat inimii sale. Atat de mult incat ii poate epuiza pe cei din jur si sa-i enerveze pe mai multi. Si pentru a-si atinge scopurile, este capabila sa calce in picioare pe ceilalti, gandindu-se in primul rand la interesele sale mai presus de orice. Acest personaj poate apela la o anumita categorie de barbati care ar dori sa aiba un luptator alaturi pentru a-i ridica pe culmile gloriei si succesului. Ea va fi cea mai buna tovarasa a lor din viata.

Cele mai puternice femei din zodiac. Locul 5 Femeia Taur
Zodia Taur: Darul Norocului

Aparand calma si blanda, femeia Taur ascunde sufletul unui adevarat luptator. Adesea descrisa ca fiind curajoasa si perseverenta, isi datoreaza reputatia marii sale nesabuinte si rezistenta. De multe ori o invidiam pe puterea ei linistita pe care o da in toate circumstantele. Pare impasibila in fata anumitor situatii dificile, dar aceasta femeie aparent tenace este doar fragila si vulnerabila. Femeia Taur este adesea mentionata drept o mama adoptiva, deoarece se dedica apararii si protejarii familiei sale de orice pericol iminent pentru viata. Acest amestec de forta si fragilitate atrage sexul masculin catre aceasta femeie interesanta. Fascineaza prin moliciunea, maturitatea si sensibilitatea ei.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us