CFR Cluj – CSU Craiova 1-0. Prima victorie pentru Petrescu

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al rundei #9 din Liga 1. Cele două formații se vor întâlni și joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei României.

CFR Cluj a deschis scorul la prima șansă de gol. Singura de altfel a „feroviarilor” din primul act. Andrei Burcă a transformat la „scurt” centrarea lui Petrila din corner (20).

Craiova putea egala rapid, însă Andrei Ivan s-a pierdut în fața lui Bălgrădean și a șutat fix în el, deși avea timp să-l ocolească (23).

Același Ivan mai irosea o șansă 3 minute mai târziu. Găman l-a găsit perfect cu o pasă trimisă peste apărarea ardelenilor, dar atacantul oltenilor a ratat întâlnirea cu balonul, care l-a lovit în cap!

Până la pauză, Universitatea Craiova a mai ratat o dată. Tot prin Ivan. În urma unui corner, „nouarul” lui Reghecampf a încercat să reia spectaculos din „foarfecă”, însă a ratat complet execuția din 3 metri.

Partea secundă a debutat, de asemenea, cu Universitatea Craiova la butoane. Baiaram a țintit bara din afara careului (48). De la distanță, Gustavo n-a prins nici el poarta (65), la capătul unei scheme pictate de alb-albaștri.

CFR Cluj – CSU Craiova 1-0. Penalty neacordat pentru campioană. Bancu, iertat de „central”

Contrar cursului jocului, CFR putea să mărească avantajul spre final. Mai întâi, Burcă a trecut pe lângă „dublă” cu o lovitură de cap (68).

A urmat o fază încinsă în careul Craiovei. Manea a reluat în Pigliacelli la o fază fixă, dar a fost faultat de Bancu. Bîrsan trebuia să-l elimine pe fundașul oaspeților, al doilea „galben”, și să dicteze penalty pentru CFR. A greșit ambele decizii!

Cu această victorie, CFR Cluj își consolidează fotoliul de lider – 24 de puncte – și e la 4 lungimi de principala urmăritoare, FC Botoșani. CSU rămâne pe 9 (13p).

CFR Cluj – CS Universitatea Craiova 1-0

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us