Cine este Bia Khalifa si ce tarif are?

Cine este Bia Khalifa?

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars.

Totodată, ea e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună

Bia Khalifa e concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 alături de Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Ce tarife are Bia Khalifa?

Blondina a devenit tot mai apreciată în mediul online, după apariția ei în emisiune. Ea a decis să își publice tarifele. Dar nu este vorba despre tarifele pentru o noapte fierbinte, ci de cele pentru promovările de pe social media. Mai precis, pentru o postare de Feed, pe contul său de Instagram, aceasta cere 100 de euro, în timp ce pentru un Story cu Swipe up, cere nici mai mult, nici mai puțin de 50 de euro.

Bia Khalifa Onlyfans

https://onlyfans.com/biancaniculai

Bia Khalifa nud

Cine este Bia Khalifa. Sursa: info.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us