Cine este Dinu Damaschin?

Cine este Dinu Damaschin?

Intrebarea corecta ar fi cine a fost Dinu Damaschin din moment ce acesta a decedat. inu Damaschin, cel care se autointitula “tatal” Monicai Gabor ex-Columbeanu si se afla în greva foamei de 2 luni. Damaschin un personaj cu o biografie foarte interesant sub multe aspecte.

Dinu Damaschin a fost arestat in ziua de  23 decembrie de procurorii DIICOT, pentru recrutare prin înselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore printre care si Monica Gabor.

Monica Gabor a declarat anchetatorilor, în 2004, ca a fost traficata de Dinu Damaschin, careia îi promisese ca îi gaseste o slujba, însa a încercat s-o plaseze la diferiti clienti influenti, cât si din lumea interlopa din Bacau si Bucuresti.

Dinu Damaschin a suplimentat promisiunile mincinoase cu oferta accesului Monicai la cariera de foto-model, în conditiile în care a identificat ca acesta era idealul ei în viata.

Emil Gabor tatal adevarat al Monicai, a declarat ca la un moment dat, pentru a scapa de Damaschin, a dus-o pe Monica Columbeanu la Brasov, ea pierzand astfel anul scolar.

Potrivit DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), împreună cu Eugen Mihai Mereuţă (40 de ani) şi Claudiu Ciucă (35 de ani), “au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe părţi vătămate, unele minore în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei”.

Activitatea infracţională se desfăşura în imobile situate în zone ultracentrale din Capitală, închiriate de către inculpaţi, unde victimele erau obligate să se prostitueze.

“Victimele erau alese cu predilecţie din familii cu posibilităţi financiare reduse şi erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modelling sau televiziune, inculpatul prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu”, precizau anchetatorii.

Pentru a menţine controlul asupra victimelor, “inculpatul Damaschin Dan Constantin le supunea în mod constant unor acte de violenţă verbală şi fizică şi pretindea că are calitatea de preşedinte al unei organizaţii de apărare a drepturilor omului, pentru a le convinge cu privire la influenţa sa”.

Potrivit DIICOT, Dinu Damaschin era liderul gripării, fiind acuzat de recrutare prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă a mai multor fete, unele minore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei.

Cine este Dinu Damaschin? Sursa: buzauonline.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us