Cine este Fane Vancică?

Cine este Fane Vancică?

Fane Vancică este un interlop din București care s-a reprofilat și a devenit ”influencer”. Interlop din București care controlează aproape în totalitate activitatea infracțională din Sectorul 5 din București, Fane a lui Vancică a devenit cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

Recent, Fane Vancică bate o femeie cu bestialitate, iar totul a fost filmat. Interlopul şi-a justificat gestul printr-o criză de gelozie și pe fondul consumului de alcool. Acesta susține că nu și-a luat pastilele.

Cine este Fane Vancică, interlopul care a bătut o femeie

Așadar, Fane Vancică este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din București și controlează mai toate ilegalitățile care se produs pe raza Sectorului 5 din București.

Acesta este prieten cu Fulgy, fiul Clejanilor şi a avut mai multe conflicte cu diverși lideri din lumea interlopă a Capitalei. Cel mai puternic conflict a fost între el și Nuțu Cămătaru după ce interlopul l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

S-a petrecut în urmă cu aproximativ 10 ani în momentul în care cei doi s-au întâlnit la hotelul Mariott. Ulterior, ca urmare a intervenției oamenilor legii, Vancică a fost trimis în judecată şi a fost condamnat la închisoare cu executare. Povestea a fost relatată chiar de el care spune că a fost reabilitat:

” În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsă şi am devenit un om reabilitat”

Scandalul nu s-a oprit doar la această faptă. Între cele două clanuri interlope au fost numeroase scandaluri după ce Nuțu Cămătaru l-a acuzat pe interlop că ar fi colaborat cu poliția. Fane Vancică a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care la rându-i îl acuză pe Cămătaru că ”toarnă la gardă”:

” Îţi dau numărul meu de telefon… Nuţule, tu nu ţi-ai răzbunat nepotul! Nuţule, de azi încolo să-ţi faci program! Eşti un prăduitor… ai făcut carte acum şi ai colaborat! Bă, eşti nebun la cap! Familia Pian e o familie puternică… cu nume mare de tot! Nu ca voi, doi fraţi săraci de la ţară… E familia mea, şi Ciprian, şi Grazian!”, a spus Fane Vancică.

Scandalul nu a fost nici până acum ameliorat, iar interlopul postează regulat clipuri în care îl înjura pe Nuțu Cămătaru despre care spune că nu mai este ceea ce era în anii 90.

Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie

Ultima ispravă a lui Fane Vancică este de o gravitate mare. Interlopul este surprins cum bate cu bestialitate o femeie. Femeia ar fi amanta interlopului care s-ar fi uitat după un individ la o nuntă la care amândoi au fost prezenți.

Fane Vancică a postat ulterior un clip în care își scuză gestul printr-o criză de gelozie și a pus evenimentele pe seama alcoolului și a faptului că nu și-a luat medicamentele. Asta în condițiile în care se vede pe filmare modul în care interlopul se comportă cu femeia:

” (…) Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten.

Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică

Fane Vancică este un interlop care ar trebui să stea mulți ani în spatele gratiilor dacă justiția nu ar avea alte priorități. Menționăm totuși că polițiștii s-au autosesizat, timid, și au demarat o anchetă. În condițiile în care, fără doar și poate, interlopul trebuia reținut de urgență.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us