Cine este Iosefina Pascal?

Cine este Iosefina Pascal?

Iosefina Pascal este asistenta europarlamentarului Maria Grapini, are 27 de ani și a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Romania 100” realizata de Antena 3, unde i-a îndemnat pe români să-şi exercite judecata critică, să dea dovadă de „empatie socială”, şi să deschidă ochii la parazitarea instituţiilor publice şi a justiţiei. Pe atunci era studentă la germană-engleză, la două facultăţi diferite, una de stat şi alta privată, şi era fost membru al organizaţiei de tineret PSD, scrie adevărul.ro.

Citeste si: Jurnalista Delia Marinescu relatează cum a izbucnit scandalul cu Diana Sosoaca

Asistenta lui Maria Grapini este pasionată de cosplay (art performance japonez care presupune costumaţia în personaje din benzi desenate de tip manga şi altele), fitness, după cum dovedesc profile ale sale de Facebook de dinainte de intrarea pe scena publică a activismului politic.

Ambele sunt pe numele Kimi Pascal. Unul dintre profile, din 2017, este pe reţeaua sociala rusească similară Facebook VK. Într-o fotografie postată pe acest cont, apare alături de Mirel Palada, ex-purtător de cuvânt al Guvernului Ponta.

Iosefina Pascal este constant lăudată de organul de propagandă al Moscovei, Sputnik.

„Iosefina Pascal s-a remarcat la concursul de idei al Antena 3, ”100 România”, când pur și simplu a strălucit – poate cam prea tare, deranjându-i pe unii realizatori ai televiziunii, care au depunctat-o aiurea. A fost în schimb apreciată la superlativ de public, dar și de predecesorul său, Liviu Pleșoianu, cel care s-a lansat în spațiul public prin același concurs.

Iosefina este o prezență puternică pe Internet, acolo unde textele sale, bine scrise – și pline de o însuflețire rară astăzi – fac furori. Este și cazul textului publicat azi, care este o adevărată lecție de conștiință și atitudine dată puternicilor zilei: ”Patriotism, Solidaritate și Demnitate”, s-ar putea numi textul-manifest – și Iosefina spune din start că acestea ”nu reprezintă idealuri, nu reprezintă noțiuni abstracte, ci cele trei trăsături de caracter ale ORICĂRUI OM care își iubește țara”, nota Sputnik, în 3 iulie 2019.

Un alt titlu al Sputnik: „Iohannis, făcut praf de o cunoscută internaută: ”La fund, acolo îți pasă ție de țara mea!”.

Iosefina Pascal luata de acasa cu duba de politisti dupa ce a participat la protestul AUR de la Parlament

Comunicatul Poliției:

”Referitor la informațiile apărute în spațiul public, cu privire la faptul că o jurnalistă ar fi fost reținută de poliție după protestele de la Parlament, din data de 21 decembrie a.c., facem următoarele precizări:

În urma evenimentelor de la Parlament, de ieri, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, au fost declanșate verificări de către Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

În acest sens, mai multe persoane au fost invitate la sediul Poliției, pentru a oferi date suplimentare cu privire la derularea evenimentelor, avându-se în vedere că au fost prezente la locul sâvârșirii unor fapte ilegale.

Printre aceste persoane s-a regăsit și o femeie, care a fost invitată ieri, la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiul București, de un polițist în uniformă.

Cea în cauză a acceptat și a fost adusă la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în jurul orei 22.00, de către doi polițiști.

În urma discuțiilor de la sediul Poliției, s-a stabilit că aceasta a fost prezentă la evenimentele de la Parlament, în calitate de jurnalist, în vederea realizării unui material de presă.

Menționăm că jurnalista a părasit în scurt timp sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.”

Despre Kimmy Iosefina Pascal nu putem spune ca este agent sub acoperire FSB insa din toate relatarile presei reiese ca se invarte in cercuri dubioase iar declaratiile ei par mai mult anti masca, antivaccin, anti 5g si anti statul roman. Daca aveti informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu redactia alternanews.ro. Concluziile le trageti singuri.

Iosefina Pascal poze

Cine este Iosefina Pascal? Sursa: wikipedia

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us