Cine este Mădălina-Sorina Vlangăr: Un Profil Remarcabil în Lumea Poliției

Rador: Cine este Mădălina-Sorina Vlangăr: Un Profil Remarcabil în Lumea Poliției

În lumina unei schimbări semnificative la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, ministrul Afacerilor Interne a anunțat o restructurare profundă a organizației pentru a face față complexității infracționalității caracteristice județului. Pentru a facilita această tranziție, o echipă managerială interimară va prelua operațiunile până când noua structură va fi complet funcțională.

ÃŽn acest context, Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a confirmat că “Un nou corp de conducere va administra activitățile curente, sub îndrumarea doamnei comisar-È™ef Mădălina Vlangăr, actualul director al Centrului de Cooperare PoliÈ›ienească InternaÈ›ională È™i fost È™ef al Brigăzii de Combatere a Criminalității.” Această schimbare a fost anunÈ›ată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Cine este Comisar şef Mădălina-Sorina Vlangăr

Mădălina Sorina Vlangăr a preluat poziția de șef interimar al IPJ Constanța. Aceasta deține un curriculum impresionant, inclusiv funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Cu o carieră solidă în domeniul poliției și numeroase recunoașteri internaționale, Vlangăr și-a câștigat meritat respectul, potrivit informațiilor disponibile pe replicaonline.ro.

Pe parcursul anilor, între 2006 și 2008, Mădălina-Sorina Vlangăr a ocupat poziția de ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili, Timorul de Est. În intervalul 2010-2011, a avut rolul de consilier principal la Misiunea OSCE din Kosovo. Ulterior, între 2011 și 2017, și-a exercitat atribuțiile ca atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei, având rangul de consilier diplomatic I.

Experiența sa însemnată include și lupta împotriva criminalității organizate, având diverse poziții atât în cadrul organizațiilor europene, cât și în structurile naționale specializate în acest domeniu.

Mădălina Vlangăr a fost Șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava È™i ofiÈ›er specialist în cadrul Inspectoratului General al PoliÈ›iei Române (IGPR) – DirecÈ›ia Generală de Combatere a Criminalității Organizate.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us