Cine moștenește averea miliardarului Dan Petrescu

Cine moștenește averea miliardarului Dan Petrescu. Miliardarul Dan Petrescu, considerat de Ion Țiriac cel mai bogat dintre români, a avut ultima cursă a vieții sale. Avionul în care se afla a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, iar oficialii transmit că se îndrepta către Sardinia. Sursele CANCAN.RO au aflat că printre cele opt persoane care au murit în urma prăbușirii aparatului de zbor, se numără, alături de cel mai bogat român, soția și fiul acestuia.

Miliardarul Dan Petrescu este descris de sursele CANCAN.RO ca fiind un om foarte modest. Chiar el s-ar fi aflat la manșa avionului. Cu toate acestea, se pare că avea rău de zbor! Lucru care nu l-ar fi oprit să decoleze de pe aeroportul din Milano. Acum, că familia s-a stins din viață, mulți se întreabă cine este persoana care moștenește averea colosală a lui Dan Petrescu.

Am aflat cine moștenește miliardarului Dan Petrescu! Este vorba despre șefa firmelor lui

Astfel, s-a aflat cine este persoana care moștenește averea lui Dan Petrescu. Se pare că Anca Surugiu ar fi cea care va primi suma uluitoare care se află în conturile milionarului.

Cine este Anca Surugiu asistenta miliardarului Dan Petrescu

Anca Surugiu asistenta miliardarului Dan Petrescu
Anca Surugiu asistenta miliardarului Dan Petrescu

Anca nu a fost doar asistenta afaceristului, ci și șefa tuturor firmelor lui. Mai mult decât atât, Anca Surugiu controla și deținea datele offshore-urilor lui Dan Petrescu.

Totodată, putem spune că asistenta îi devenise, între timp, și confidentă bărbatului. Știa unde se află toate conturile acestuia și primise împuternicire deplină. Ulterior, Anca Surugiu a ajuns să dezvolte parteneriate cu afaceristul Dan Petrescu și cu Nicolae Ghinea, care este la fel de discret ca miliardarul decedat în tragedia aviatică din Milano. Rămâne de văzut, însă, cine este persoana cu care Anca Surugiu va duce lupta care decide cine primește averea miliardarului. Singura persoană rămasă în viață din familia lui Dan Petrescu este mama sa, în vârstă de 98 de ani.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us