Conor McGregor, la un pas să-l facă KO pe iubitul lui Megan Fox, Machine Gun Kelly

Conor McGregor la un pas să-l facă KO pe iubitul lui Megan Fox la gala MTV. Sportivul a fost la un pas să-l lovească pe cântărețul Machine Gun Kelly, pe numele sau real Colson Baker, partenerul actriței Megan Fox, chiar pe covorul roșu. Conform News.ro, McGregor ar fi vrut să facă o fotografie cu Machine Gun Kelly, dar acesta l-a refuzat.

McGregor la un pas să-l facă KO pe iubitul lui Megan Fox la gala MTV: “Era gata să împartă pumni”

Extrem de nervos, McGregor a sărit la bătaie și a aruncat o băutură în direcția artistului. Imaginile surprinse de fotografi arată că McGregor a încercat să-l lovească cu pumnul în figură pe Machine Gun Kelly, dar gărzile de corp din incintă i-au despărțit pe cei doi.

“McConor era gata să împartă pumni”, a spus un martor, conform sursei citate.

McGregor a suferit 3 înfrângeri în ultimele sale 4 meciuri, dintre care la ultimul s-a ales cu piciorul rupt. Ultima înfrângere a venit contra lui Dustin Poirier, la gala UFC 264.

Conor McGregor, cel mai bine plătit sportiv în 2020

McGregor, în vârstă de 33 ani a fost cel mai bine plătit sportiv din 2020. Irlandezul a disputat o singură luptă în cursul anului trecut, obţinând 22 de milioane dolari graţie victoriei obţinute în faţa americanului Donald Cerrone.

Restul de 158 milioane dolari provin, aşadar, din activităţile sale comerciale, în special din vânzarea acţiunilor deţinute la o marcă de whisky.

Potrivit Forbes, luptătorul irlandez a fost unul dintre cei patru sportivi care au câştigat peste 100 milioane dolari în 2020.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us