Cum a slabit Adriana Bahmuteanu. Dieta secreta

Cum a slabit Adriana Bahmuteanu. Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) este într-o formă fizică de zile mari mulțumită unei metode medicale la care apelează de câteva săptămâni. Prezentatoarea de televiziune a vorbit recent despre cum a reușit să dea jos aproape 20 de kilograme, într-un timp relativ scurt, cu ajutorul unor injecții.

“Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a precizat fosta soție a lui Silviu Prigoană, la Xtra Night Show.

Bahmuteanca spune că are o alimentație foarte curată și și-a făcut, la recomadarea medicului, niște injecții care îi inhibă pofta de mâncare.

“Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a adăugat Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul ei grec după trei ani de relație În vara acestui an, vedeta de telviziune și iubitul ei, cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos, au decis să pună capăt relației de trei ani pe care o aveau. Cei doi urmau să se logodească, dar Adriana Bahmuțeanu a simțit că nu este pregătită pentru acest pas.

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atât. Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la momentul respectiv.

Se pare că între ea și artist era o serie de neînțelegeri peste care cei doi nu au putut trece. „Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos, în momentul în care nu-ți convin niște lucruri să-i spui partenerului fără să-l jignești, să-i spui uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”, a mai spus

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us