Cum se falsifică testele COVID-19

Situaţie incredibilă în plină pandemie de coronavirus! O asistentă a fost prinsă în fapt în timp ce falsifica zeci de teste COVID-19. Iată cum a fost descoperită femeia!

Cum se falsifică testele COVID-19

Situaţie fără precedent! Un cadru medical a fost arestat după ce autorităţile au descoperit că fura teste de coronavirus din spitalul în care lucra. Împreună cu partenerul de viaţă, asistenta făcea teste la domiciliul pacienţilor, luau banii pentru serviciile oferite, apoi dădeau rezultate false negative. Este vorba despre o infirmieră care lucra la spitalul San Paolo din Civitavecchia, Italia. Poliţiştii au declarat că au fost zeci de persoane păcălite de cei doi, unele putând fi chiar infectate, motiv pentru care anchetatorii încearcă acum să găsească toţi clienţii.
Se pare că întreaga scamatorie a început undeva în luna aprilie, iar poliţia a fost alertată de o femeie căreia i s-a părut ciudat rezultatul primit.

“Rezultatul negativ era semnat de spital, dar în raport apărea că, totuși, pozitivitatea nu este exclusă”, a spus aceasta.

În locuinţa celor doi învinuiţi au fost găsite mai multe teste COVID-19, dar şi o cantitate foarte mare de materiale medicale.

Până astăzi, 6 octombrie 2020, Italia a înregistrat 327.586 de cazuri de infectări cu noul coronavirus, dintre care 36.002 au decedat. Peninsula Italică a fost, în urmă cu câteva luni, una dintre cele mai grav afectate ţări europene de temutul virus.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us