Depeche Mode va concerta pe Arena Națională pe 26 iulie 2023

Depeche Mode a pornit într-un turneu special organizat pentru cel de-al 15-lea album de studio, Memento Mori. Acesta reprezintă continuarea albumului Spirit, lansat în 2017, care a avut un real succes în toate colțurile lumii.

Celebra trupă britanică va concerta pe Arena Națională pe 26 iulie 2023. Turneul Mondial Memento Mori vine ca o surpriză din partea trupei, după mai bine de cinci ani. Evenimentul de pe Național Arena a fost primit cu nerăbdare de către fanii trupei, astfel că biletele în primele zone s-au epuizat imediat.

Turneul „Memento Mori” a debutat la Sacramento, în California, la 23 martie 2023 și se va încheia la Los Angeles, tot în California, pe 17 decembrie 2023, urmând să acopere două continente: America de Nord și Europa.

Depeche Mode a venit pentru prima dată în România pe 23 iunie 2006, cu ocazia turneului mondial „Touring The Angel”, iar concertul a fost organiza pe Arena Națională. De asemenea, trupa a revenit în mai 2013, tot în aceeași locație, iar în 2017, la Cluj Arena.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us