Elena Merişoreanu internată la Matei Balș cu COVID-19

Elena Merişoreanu internată la Matei Balș cu COVID-19. Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, a fost internată sâmbătă seară la spitalul „Matei Balș”, fiind infectată cu Sars-COV-2, după cum a declarat ea, pentru Antena3.

„Toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea”, a declarat cântăreața, care a precizat că e vaccinată anti-COVID. Elena Merișoreanu a spus că, în afara pierderii gustului și mirosului, a avut și alte simptome, precum amețeală, dureri de cap și tuse. „Sunt așa și așa. Acum cred că vine să îmi pună perfuzia. Am fost internată aseară la «Matei Balș», mi-am făcut toate investigaţiile, bineînțeles că am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă vaccinurile Pfizer, am făcut și antigripalul”, a spus Elena Merişoreanu, duminică, 19 septembrie, la Antena 3.

Artista în vârstă de 72 de ani a punctat că nu este internată la Terapie Intensivă. „Sunt la salon. Am avut și o răceală, cred că toate s-au acumulat, m-am mai dus de colo-colo și nu poți să știi de unde îl iei”, a explicat aceasta. „Sper să îmi ajute Dumnezeu să scap cu bine”, a mai spus ea. Ea a lăudat apoi cadrele medicale de la spitalul „Matei Balș” și a spus că spitalul este aglomerat. „S-au ocupat extraordinar de bine.

Știți câtă lume este? Știți cum sunt aici toți? Sunt furnici. Cred că nu au timp nici să respire, săracii. Nici medicii, nici asistentele”, a explicat Elena Merișoreanu.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us