FCSB Academica Clinceni. Dorința fanilor a fost îndeplinită

FCSB Academica Clinceni. FCSB are un nou căpitan la meciul cu Academica Clinceni! Dorința fanilor a fost îndeplinită
Edi Iordănescu a făcut șase schimbări în echipa de start față de meciul cu CS Hunedoara (5-3 d.p), iar FCSB are la meciul cu Academica și un nou căpitan.

Andrei Miron, cel care preluase banderola după accidentarea lui Florin Tănase, este doar rezervă la meciul de pe Arena Națională, astfel că aceasta a ajuns pe brațul lui Claudiu Keșeru, care a revenit la FCSB la sfârșitul lunii august.

Vestea poate fi pe placul suporterilor de la FCSB, care, prin vocea liderului de galerie Gheorghe Mustață, au transmis că îl vor căpitan pe Claudiu Keșeru sau Paulo Vinicius.

“Dacă ar fi după noi, suporterii, căpitanul echipei ar trebui să fie KeÈ™eru. Are atitudinea de care e nevoie la echipă. Poate transmite spiritul pentru echipă. El își dă viaÈ›a pe teren.

Dacă nu acceptă, atunci Vinicius ar fi a doua variantă. Numai că noul căpitan va fi ales, aÈ™a cum este normal, de antrenorul Edi Iordănescu, iar noi îl vom susÈ›ine necondiÈ›ionat”, a declarat liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă.

Suporterii preiau mesajul lui Gigi Becali, care după fiecare înfrângere a echipei sale, până la venirea lui Edi Iordănescu, spunea că are nevoie de bărbaţi pe teren, că doar aşa se va putea câştiga titlul. Iar nou venitul Keşeru şi Vinicius ar fi acest gen de fotbalişti, în opinia lor.

De la revenirea la FCSB, Claudiu Keșeru a fost titular în meciurile cu Dinamo (6-0) și U Craiova 1948 (1-0), reușind să marcheze în ambele câte un gol.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us