Frații Tate au sechestrat două tinere

Cu o seară în urmă, mascații au ajuns acasă la frații Tate și au găsit indicii care arată că au sechestrat două tinere. Paparazzii SpyNews i-au surprins, în toiul nopții, cum au fost duși la DIICOT și nu păreau deloc interesați de faptul că au ajuns acolo, ba chiar, au recurs la gesturi sfidătoare!

În urmă cu o zi, autoritățile s-au gândit să facă verificări în casa celor doi frați, iar câteva ore mai târziu aceștia au ajuns la DIICOT. Iată care sunt primele imagini cu frații Tate, surprinse chiar de paparazzii SpyNews.ro!

Frații Tate au fost duși la DIICOT în toiul nopții

Conform surselor noastre, Serviciul de Protecție și Pază (SPP) au ajuns la casa lui Tristan și al lui Cobra Tate. Aceleași surse au menționat că cei doi frati sunt suspectați că ar fi sechestrat două tinere.

În miezul nopții, cei doi frați au ajuns la DIICOT, iar Cobra părea foarte dezinteresat de tot ce se întâmpla acolo, ba chiar, la un moment dat a căscat și a așteptat în continuare în camera principală, unde se aflau foarte mulți polițiști.

Cobra a început să râdă, în mașina Poliției cu care a fost transportat, iar paparazzii SpyNews. ro au picat în cel mai bun moment pentru a-l surpinde în fapt.

Cine sunt fratii Tate?

Au făcut milioane din videochat, apoi au spus povești frumoase despre cât de bogați sunt. Tocmai ca să își păstreze  în siguranță secretele, în urmă cu ceva timp, frații Tate recunoșteau că sunt puține femei care ajung în intimitatea casei lor. „Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra, spunea Cobra Tate, fratele lui Tristan, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Întrebarea e cum au făcut avere misterioșii frați Tate. Ne-am lămurit că luptătorul MMA și-a făcut primii bani în ring. Apoi și-au înmulțit banii. Frații Tate nu se sfiesc să se laude că au strâns atâta bănet din studiourile de videochat și din alte afaceri din domeniul online.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us