Gabby Petito găsită moartă după 10 zile de căutări

Gabby Petito găsită moartă după 10 zile de căutări. Un trup care se potrivește descrierii femeii dispărute Gabby Petito a fost găsit de către echipele de căutare într-un parc național din statul Wyoming, informează BBC. Cazul lui Petito s-a mediatizat la nivel internațional în ultima săptămână, însă faptele care au dus la acest rezultat rămân învăluite în mister.

“După cum fiecare părinte își poate da seama, este un moment incredibil de greu pentru familie”, a anunțat agentul FBI Charles Jones. “Cauza morții nu a fost stabilită”.

Gabby Petito vizita Parcul Național Grand Teton din Wyoming alături de logodnicul ei atunci când a dispărut. FBI a anunțat că medicii legiști încă nu au confirmat 100% că rămăsițele umane îi aparțin lui Gabby Petito, însă că acestea se potrivesc descrierii femeii.

Familia lui Brian Laundrie a lansat un comunicat de presă prin avocatul lor. “Veștile despre Gabby Petito sunt teribile. Familia Laundrie se roagă pentru Gabby și familia ei”, se arată în comunicat.

Dispariția lui Gabby Petito

Gabby Petito și logodnicul ei, Brian Laundrie, au pornit în iulie într-o excursie prin SUA la bordul mașinii ei. Cei doi au postat pe YouTube și pe rețelele de socializare filmări și imagini din excursia lor. Pe 1 septembrie, după o lună de călătorit, Brian Laundrie s-a întors în Florida la volanul mașinii, dar fără Gabby. 10 zile mai târziu, familia tinerei a dat-o dispărută. Odată întors, Brian Laundrie a refuzat să vorbească cu poliția sau cu părinții lui Gabby Petito.
În fața casei familiei Laundrie s-au adunat protestatari, oamenii având pancarte sau strigând “Unde este Gabby?”.

Poliția a anunțat ulterior că Brian Laundrie că este considerat “persoană de interes” în cazul de dispariție, dar nu l-a pus sub acuzare. Vineri, poliția din Florida a anunțat că familia lui Brian a spus că nu l-au mai văzut de marți și că anchetatorii sunt “frustrați” de ultimele evenimente. Autoritățile au început o operațiune de căutare, folosind drone și câini pentru a cerceta mii de hectare de teren din Florida, însă până duminică nu au găsit nimic.

Cu două săptămâni înainte de dispariția lui Gabby Petito, pe 12 august, poliția din statul Utah a intervenit după un apel privind un posibil caz de violență domestică în cazul cuplului. Filmarea realizată de polițiști îi prezintă pe cei doi pe marginea drumului, în mașina lui. Gabby Petito le-a spus atunci polițiștilor că s-au certat și că fac asta tot mai des, dar nu au fost depuse plângeri și poliția nu a pus pe nimeni sub acuzare.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us