Gigi Becali se implica in lupta impotriva Covid-19

Gigi Becali a renuntat la declaratii si la aparitiile publice insa a ales sa vorbeasca despre problema uriasa cu care se confrunta intreaga planeta.

Patronul lui FCSB a vorbit despre coronavirus si tratamentele acestuia si a dezvaluit recent ca vrea sa ajute Romania in lupta cu virusul care a acaparat planeta.

Gigi Becali este dispus sa cumpere medicamente din India si Rusia pe care sa le distribuie in farmaciile din tara, fara adaos pentru a ajuta sistemul sanitar romanesc.

“Vreau sa aduc niste medicamente pentru ca oamenii nu stiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereste!, sa nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Stii? Ce? Sa ne spuna ministrul Sanatatii: daca ai simptome te duci si iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindca stau fara niciun tratament doua, trei saptamani. Eu vreau sa aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpar medicamentele, le pun in farmaciile din Romania fara adaos, ca sa putem salva oamenii. Ei stiu doar de paracetamol. Bai, nu trece cu paracetamol”, a spus patronul conform Gandul.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us