Horoscop octombrie Astrocafe. Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar octombrie

Horoscop octombrie Astrocafe. Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar octombrie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii octombrie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna octombrie 2021 se remarcă prin faptul că patru planete își încheie retrogradarea. Astfel, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluto vor reveni la mers direct, aspect care ne va susține să ne recăpătăm încrederea și să deblocăm o serie de proiecte și planuri care stagnau.

Horoscop octombrie Astrocafe

În continuare, avem un buchet de planete în zodia Balanță, ceea ce ne îndeamnă la cooperare și diplomație, la rezolvarea problemelor în relații, însă s-ar putea să și exagerăm în anumite situații, și să facem mai mult rău decât bine, mai ales în prima parte a lunii.

Mercur revine în mers direct pe 18 octombrie în zodia Balanță, aspect care ne facilitează comunicarea și relaționarea, iar Venus, planeta iubirii, intră în Săgetător pe 7 octombrie și astfel planul sentimental se mai animă și ne recăpătăm optimismul.

Soarele va intra în Scorpion pe data de 23 octombrie, activând energia acestei zodii și implicit debutul perioadei zodiei Scorpion, iar pe data de 6 octombrie avem Lună Nouă în Balanță, urmată pe data de 20 octombrie de Lună Plină în Berbec, evenimente astrologice cu impact asupra relațiilor noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Fără îndoială că și în luna octombrie, cel puțin în prima jumătate a sa, interesul Berbecilor pentru relații este foarte mare. Pot apărea tensiuni care să reglementeze situații în cuplu, iar Luna Nouă poate aduce ocazia unor noi începuturi, chiar și o nouă relație pentru cei singuri. Este de preferat ca deciziile majore care vizează relațiile și viața de cuplu să fie luate după 18 octombrie, când Mercur intră în mers direct în acest sector.

Carieră și Bani

Mercur retrograd poate încurca multe în colaborările Berbecilor, poate cere revizuiri de contracte, însă finele lunii vor fi mult promițătoare, atât profesional, cât și financiar. Se pot debloca proiecte importante pentru nativi. De preferat ar fi ca pe perioada retrogradării mercuriene, nativii să vadă cu ce colaborări mai merită să continue și pe care trebuie să le încheie. Atenție mai multă la investițiile financiare cu grad de risc.

Sănătate

Cei născuți în zodia Berbec nu se confruntă cu probleme de sănătate majore luna aceasta, însă dacă au lăsat situații neinvestigate la timpul lor, acum ar putea să le rezolve. Marte, guvernatorul lor, va fi tensionat în jurul datei de 16 octombrie, prin urmare nu este exclus ca și nativii să se simtă mai agitați și obosiți. Mai mult somn și câteva zile libere vor fi cele mai bune măsuri pe care le pot lua nativii.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Până pe 18 octombrie, lucrurile nu par să funcționeze în cuplu și nativii sunt sfătuiți să nu exagereze nici cu încăpățânarea și nici cu reproșurile. S-ar putea să nu fie de acord cu atitudinea partenerului de viață, însă dacă vor deveni posesivi, nu vor rezolva nimic. Nici nativii singuri nu au mai multe șanse să lege acum ceva, însă lucrurile se vor îmbunătăți luna viitoare, deci trebuie să aibă răbdare, maia les dacă sunt atrași de o persoană nouă.

Carieră și Bani

Taurii au un buchet de planete în zona muncii, prin urmare este fără îndoială o perioadă plină și solicitantă pentru ei. În plus, aici retrogradează și Mercur și le cere să-și schimbe metoda de lucru, programul, să-și reevalueze viața profesională și să își reorganizeze activitatea. Nativii care au muncit prea mult pe prea puțin, pot rediscuta condițiile salariale. Finele lunii poate aduce pași în față în sectorul carierei.

Sănătate

Taurii pot profita de retrogradarea lui Mercur pentru a-și schimba rutina zilnică, pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață. Nu ar strica mai multă odihnă în condițiile unei suprasolicitări profesionale. Sunt susținuți nativii care vor să facă mișcare mai multă.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cu Mercur retrograd în sectorul iubirii, este de așteptat ca până pe 18 octombrie lucrurile să nu meargă prea bine în viața sentimentală a nativilor. Totuși, este o perioadă de reevaluări, de muncă pentru a consolida o poveste de dragoste care scârțâie, iar finele lunii promit să vină cu sprijin pentru redresarea unei relații. Luna Nouă poate aduce noi etape în viața sentimentală, însă nu ar trebui ca cei singuri să se arunce orbește într-o nouă relație.

Carieră și Bani

În prima parte a lunii lucrurile se mișcă greu atât în plan profesional, cât și financiar. Prima săptămână din lună este cel puțin tensionată și stresantă, însă ulterior lucrurile se mai liniștesc și Gemenii pot să vadă care colaborări sunt de viitor și la care trebuie să renunțe. Tot către finele lunii sunt mai bine susținuți cei care-și caută un loc de muncă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se distra și a face excese luna aceasta, mai ales în prima parte, de aceea s-ar putea ca starea generală de sănătate să fie ușor afectată. Nu este vorba deocamdată de o problemă, dar ar trebui să evite atitudinile extreme. Atenție mai multă la alimentație!

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Deși lucrurile par să meargă mai bine luna aceasta, nativii nu trebuie să se aștepte la prea mari progrese în cuplu. În unele cazuri, tensiunile scot secrete la suprafață, iar în alte cazuri se pot anula planuri de viitor, maia les în cazul celor care voiau să se mute împreună. După 18 octombrie, este de așteptat ca starea emoțională a Racilor să se mai îmbunătățească și relațiile de familie să devină mai calde.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să caute echilibrul între viața de familie și cea profesională pentru că tendința lor este de a lăsa pe plan secund tot ce ține de carieră, aspect care oricum îi va tensiona. Pentru cei care își caută un loc de muncă, perioada de final de lună este mult mai promițătoare.

Sănătate

Starea emoțională este cea care le aduce neplăceri și frustrări și prea multe resentimente nativilor, iar impactul acestora se poate resimți și asupra sănătății, în sensul de stări de spirit mai puțin plăcute. Unii nativi pot fi ajutați de un psiholog să treacă mai ușor peste regrete și traume din trecut.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Pentru Lei, luna octombrie vine cu vești bune în plan sentimental. Cu Venus înn tranzit prin sectorul iubirii, din 7 octombrie, și cu planetele din sectorul relațiilor, Jupiter și Saturn, revenite în mers direct, șansele de îmbunătățire a relației de cuplu sunt foarte mari. Discuțiile sunt constructive, se lămuresc situații, iar cei singuri au toată susținerea să se îndrăgostească și să înceapă o relație de lungă durată.

Carieră și Bani

Cât timp Mercur va retrograda, comunicarea nu va fi un punct forte pentru Lei, ba chiar vor avea tendința de a intra în conflicte cu cei din jur. Nu se recomandă semnarea actelor acum și nici negocierile nu vor fi productive. Totodată, atenție la zona financiară pentru că riscul de a comite erori de raționament este mare. Ulterior, pot să apară noi colaborări și se pot semna contracte.

Sănătate

Perioada în care Mercur retrogradează este mai agitată și aduce un grad mai mare de irascibilitate Leilor, de aceea ar trebui să profite și să facă mai multă mișcare în aer liber. Plimbările, excursiile, mersul pe bicicletă sunt cele mai bune recomandări pentru a scăpa de stres.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Prima parte a lunii nu este deloc favorabilă vieții sentimentale. Pot să apară tensiuni în cuplu și lucrurile vor evolua mai greu în relațiile nou începute. Ulterior, situația se va mai detensiona, însă nativii nu trebuie să aibă mari așteptări. Dacă o relație nu merge, mulți nativi vor prefera să se retragă subtil.

Carieră și Bani

Cât Mercur este retrograd în sectorul financiar, nimic nu pare să se lege și de preferat ar fi să nu se a decizii importante pentru că se pot comite erori de raționament. Acum este o perioadă bună de reevaluări și renegocieri salariale. Ulterior, pot veni câștiguri, dar prin sarcini suploimentare sau muncă mai multă. Finele lunii sunt favorabile celor care-și caută un nou loc de muncă.

Sănătate

Jupiter și Saturn își revin în mers direct în sectorul sănătății nativilor, prin urmare a doua parte a lunii se va dovedi mai b ună din acest punct de vedere. Se pot rezolva chiar și situații dificile din ultimele luni și se poate descoperi un tratament bun la o problemă deja existentă, mai ales dacă are legătură cu sistemul osos sau hepatic.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

În zodia Balanță se găsesc foarte multe planete, inclusiv Marte, guvernatrul relațiilor, prin urmare nativii vor fi mult mai axați pe rezolvarea unor situații ce țin de viața amoroasă. S-ar putea ca unii nativi să se simtă dominați de partener, cel puțin în prima parte a lunii, și de aici să izbucnească tensiuni. Cum Mercur retrogradează în Balanță, cel mai bien ar fi ca nativii să-și reevalueze viața personală și să vadă care este direcția de viitor pe care vor să se încadreaze. Relațiile începute acum s-ar putea să fie destul de anevoioase.

Carieră și Bani

Balanțele trebuie să fie atente la modul în care relaționează cu ceilalți pentru că pot deveni impunătoare, autoritare și pot exagera, stricând anumite parteneriate și colaborări, mai ales pnă pe 18 octombrie. Banii vor depinde mult de asocierile fpcute, deci grijă la tot ce ține de contracte. O etapă profesională poate începe la Luna Nouă care se petrece în zodia lor, dar și un contract se poate încheia la Luna Plină.

Sănătate

Cu atât de multe planete în zodia lor este foarte probabil ca nativii să se simtă mai agitați, mai ales că Mercur retrograd îi poate tensiona psihic. Este o perioadă bună să se odihneascpă și să caute relaxarea. Luna Nouă le cere să se reinventeze, să facă lucrurile diferit în viața lor.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Viața sentimentală este destul de agitată, iar Mercur retrograd poate scoate la iveală o serie de probleme mai vechi. Faptul că trecutul revine poate aduce secrete, frici, obsesii, tipare toxice în viața nativilor, însă de această dată le pot și elimina. Venus va părăsi și ea Scorpionul și astfel s-ar putea ca în cuplu să apară discuții despre bani, iar cei singuri să nu lege prea ușor o relație, dacă aceasta este bazată pe alte interese decât sentimentale.

Carieră și Bani

Venus va intra în sectorul financiar al Scorpionilor începând cu 7 octombrie, prin urmare șansele de creștere a veniturilor din colaborări și parteneriate cresc considerabil. Nativii trebuie să fie corecți, morali și să nu devină avari pentru că pot pierde în loc să câștige. Profesional, senzația că lucrurile stagnează, că nu se mișcă este acută acum, însă este de preferat să-și reevalueze activitatea și să nu se agite prea tare.

Sănătate

Este o perioadă, cel puțin primele trei săptămâni din lună, în care nativii ar trebui să caute să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să se dedice meditației, ehnicilor de relaxare mentală și, implicit, osihnei. Este foarte probabil ca în tot acest timp să fie deosebit de agitați, stresați și frământați de situații mai vechi cărota să nu le găsească ieșire.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia lor, începând cu 7 octombrie, sex-appelul nativilor crește, prin urmare și capacitatea de a cuceri pe cine-și doresc. Pot să apară atracții față de persoane din anturaj. În cuplu, după jumătatea lunii șansele de îmbunătățire a relației cresc considerabil și nativii pot să-și facă planuri de viitor alături de partener.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de un randament crescut la locul de muncă și își vor desfășura activitățile cu mai multă pasiune. Din punct de vedere financiar, este o perioadă bună pentru deblocarea unor situații, însă abia după jumătatea lunii. Cei care vor să se angajeze, pot avea șansa să lucreze ceea ce le place, iar cei care au proiecte profesionale se pot bucura de mai mult succes.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate în luna octombrie, ci mai degrabă o îmbunătățire a stării generale. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să țină o dietă. Totuși, intrarea Soarelui în zodia Scorpion poate aduce cu sine nevoia de introspecție și reculegere și mai ales de mai multă odihnă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Capricornii nu simt să înceapă noi povești de iubire luna aceasta, ci mai degrabă să-și reevalueze viața sentimentală și să facă un bilanț al celor trăite până acum. Posibil ca în cazul unor nativi să apară persoane din trecut, iar în cazul altora să fie vorba despre o reorganizare a planurilor de căsătorie.

Carieră și Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei, iar pentru cei născuți în zodia Capricorn este o perioadă foarte bună să înceapă un nou proiect profesional sau să se reorienteze înt-o altă direcție decât cea actuală, mai ales dacă este vorba să se poată pune astfel mai mult în evidență. În plan financiar, după jumătatea lunii, cu Jupiter și Saturn revenite în mers direct în acest sector, șansele de redresare sunt foarte mari și pot veni oportunități de creștere a veniturilor. De evitat deciziile majore până pe 18 octombrie, cât Mercur retrogradează în sectorul carierei.

Sănătate

Luna aceasta, Capricornii pot avea ocazia să-și reevalueze starea de sănătate, în cazul unor afecțiuni cronice. Pot veni cu îmbunătățiri într-un tratament de lungă durată. Saturn, guvernatorul lor, își va încheia retrogradarea în data de 11 octombrie, ceea ce va echivala cu ridicarea unei poveri de pe umeri.

Horoscop octombrie Astrocafe – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

S-ar putea ca nativii care au o relație la distanță sau cu o persoană străină, de altă cultură, să aibă probleme de comunicare în perioada de retrogradare a lui Mercur. Totodată, și în relațiile celorlalți nativi se pot naște tensiuni din cauza faptului că nu ajung la o viziune comună și convingerile lor sunt diferite. Viața socială se va anima mult odată cu intrarea ui Venus în zodia Săgetător și relațiile de prietenie se pot îmbunătăți.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să evite impunerile unor puncte de vedere personale și celorlalți și să accepte că nu au întotdeauna dreptate și că mai au de învățat pentru a ajunge acolo unde-și doresc, în cazul acelora care și-au setat un ideal. Posibil ca situațiile care vizează străinătatea să fie încetinite acum. Este o perioadă bună pentru a se înscrie la cursuri care să le aducă și progres profesional. Financiar, se pot aștepta la îmbunătățiri ale situației abia către finele lunii.

Sănătate

Atât Jupiter, cât și Saturn își revin în mers direct în zodia lor și nativii se pot bucura, pas cu pas, de recăpătarea entuziasmului și a poftei de viață. În plus, nu doar starea de spirit, ci și starea de sănătate se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești au toate șansele să se reconecteze la partenerul de viață și să reaprindă pasiunea în cuplu. În plus, se pot clarifica neînțelegeri și suspiciuni mai vechi. Către finele lunii, însă, unele relații toxice se pot încheia. Pe de altă parte, cei singuri pot fi atrași de o persoană indisponibilă emoțional sau pot da curs unei aventuri secrete, unei pasiuni care să le dea viața peste cap.

Carieră și Bani

Venus va intra în sectorul carierei și pentru nativi va urma o perioadă în care sunt susținuți să-și îmbunătățească imaginea, reputația, să se apropie de obiectivele avute. Pot vedea mai clar direcția pe care îți doresc să meargă în viitor. Financiar, este de preferat ca Peștii să nu ia decizii importante și să nu facă investiții cât Mercur retrogradează, pentru a nu le regreta ulterior. Plus că pot pierde bani. Este momentul să-și reevalueze situația financiară și abia ulterior să facă pași.

Sănătate

Cu Saturn și Jupiter, ambele revenite în mers direct în sectorul sănătății, este de așteptat ca starea de sănătate să se îmbunătățească simțitor, mai ales în cazul nativilor care s-au confruntat cu probleme cronice sau care au necesitat spitalizarea. Peștii își recapătă încrederea în propriile forțe și optimismul.

Horoscop octombrie Astrocafe. Sursa: horoscop.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us