Horoscopul de luni Astrocafe

Horoscopul de luni Astrocafe Berbec

Pe Berbeci, ceva îi opreşte să semneze contracte, documente. Însă, dacă aveţi de luat decizii majore, o cunoştinţa va fi alături de voi, spun astrele.

Horoscopul de luni Astrocafe Taur

Taurii sunt preocupaţi de o problemă pe care o au cu un coleg de serviciu sau chiar cu şeful. Acceptaţi cu greu criticile, deşi, ar trebui să fiţi puţin mai deschişi.

Horoscopul de luni Astrocafe Gemeni

Nativii Gemeni au azi un magnetism aparte, iar asta îi avantajează în comunicare. Însă dacă plănuiţi o vacanţă sau scurtă călătorie, s-ar putea să nu aveţi bugetul necesar.

Horoscopul de luni Astrocafe Rac

Persoana iubită se împotriveşte privind o investiţie pe care Racii vor să o facă pentru casă. Voi aveţi banii necesari, deci, trebuie doar să vă decideţi dacă merită.

Horoscop Leu

Leii au noroc în tot ce ţine de prieteni, chiar şi dacă se ajunge la dezbateri. Dar conflictele nu sunt excluse azi, decât dacă vorbim de partenerul de viaţă cu care vă înţelegeţi perfect.

Horoscop Fecioară

La polul opus, Fecioarele sunt în contradicţie cu persoana iubită indiferent de subiect. Aprecierea vine din partea celor din jur.

Horoscopul de luni Astrocafe Balanță

În ceea ce le priveşte pe Balanţe, energia lipseşte. Cu toate acestea, pe plan amoros sunteţi printre norocoşi şi aveţi şansa să vă demonstraţi valoarea în ochii celorlalţi.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se retrag în singurătate. Nu vreţi să fiţi sociabili şi vă va ieşi de minune, aşa că reflectaţi asupra chestiunilor importante care necesită atenţia voastră.

Horoscop Sagetator

Săgetătorii au nevoie de bani ca să poată pune în aplicare ideile lor. Ai aveţi susţinere necondiţionată de la prieteni.

Horoscopul de luni Astrocafe Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să fie atenţi cum se exprimă. Un cuvânt poate schimba radical situaţie, atât pozitiv, cât şi negativ.

Horoscopul de luni Astrocafe Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să fie timizi, ci să se facă văzuţi. Puteţi lua în considerare înscrierea la un curs de perfecţionare.

Horoscopul de luni Astrocafe Pești

Iar Peştii nu sunt foarte prietenoşi, ci vor să stea mai mult singuri. Ascultaţi-vă intuiţia dacă aveţi de făcut alegeri majore.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us