Ianis Hagi s-a vindecat de COVID-19

Ianis Hagi s-a vindecat de COVID-19 și a revenit la antrenamentele lui Rangers. Se așteaptă ca mijlocașul român să joace cu Livingston în această seară, în Cupa Ligii Scoției.

Infectat cu COVID-19 la începutul lunii, ceea ce i-a provocat absența la meciul echipei naționalei cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a depășit perioada dificilă.

Mijlocașul român a revenit marți la antrenamentele lui Rangers, afișând un zâmbet larg. Antrenorul Steven Gerrard se va putea baza pe el la meciul din Cupa Ligii cu Livingston, programat în această seară, de la ora 21:45.

Ianis Hagi s-a vindecat de COVID-19: „Pare în formă”

Infectarea cu COVID-19 l-a făcut pe Ianis să rateze 3 meciuri la echipa de club. Hagi nu și-a putut ajuta coechipierii la duelurile cu St. Johnstone (2-1), Lyon (0-2) și Motherwell (1-1).

Revenirea lui Ianis ar putea avea loc în această seară, în „sferturile” Cupei Ligii.

„Ianis Hagi s-a întors și s-a antrenat, a părut în formă”, a spus Gary McAllister, antrenor secund la Rangers. Dacă Ianis este disponibil, nu același lucru se poate spune despre Ryan Kent și Ryan Jack, ambii cu probleme medicale.

„Cupa Ligii este masivă pentru noi”
„Cupa este masivă pentru noi. Trebuie să subliniez că acest meci este unul foarte important pentru noi. Motivați de posibilitatea de a ajunge la Hampden pentru finala Cupei, este un joc important pentru noi și suntem foarte sârguincioși în pregătirile pentru acest duel.

Unii oameni au opinat că ar putea fi ultima dintre prioritățile noastre, dar nu este cazul”, a mai spus Gary McAllister în anticiparea meciului cu Livingston.

În turul precedent al Cupei Ligii, Rangers a trecut de Dunfermline, scor 5-0. În acel meci, Ianis Hagi a înscris un gol și a pasat decisiv la altul. Mijlocașul român are 6 meciuri, două goluri și o pasă decisivă la Rangers în acest sezon, în toate competițiile.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us