Incendiu Cluj. O hala privată cu materiale chimice a ars în totalitate

Incendiu Cluj. O hala privată cu materiale chimice a ars în totalitate. Incendiu puternic la Cluj-Napoca. Tragedia s-a produs marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului. Alerta e maximă, iar oamenii au fost rugați, printr-un mesaj Ro Alert, să închidă geamurile și să nu se expună la fum.

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, în municipiul Cluj-Napoca. Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme.

Incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda, care comercializează produse textile și accesorii auto din piele, potrivit stiridecluj.ro. Fumul este vizibil în tot orașul.

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, îm care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case.

„Incendiu hală în municipiul Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”, au fost sfătuiți locuitorii.

Pompierii clujeni spun că nu sunt victime. ”Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun. Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment”, susține sursa citată.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us