Kheira Hamraoui fotbalista de la PSG bătută cu ranga

Aminata Diallo, mijlocaş al lui Paris Saint-Germain şi al naţionalei Franţei, a fost arestată miercuri dimineaţă în locuinţa sa din Marly-le-Roi în cadrul anchetei vizând agresiunea suferită de coechipiera sa Kheira Hamraoui.

Pe 4 noiembrie, Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Când era însoţită în maşină de Aminata Diallo şi o altă colegă, doi bărbaţi purtând cagule au sos-o din vehicul şi au lovit-o cu bare de fier în picioare. Cei atacatori au fugit.

Condusă la spitalul din Poissy, Hamraoui a avut nevoie de copci la picioare şi la mâini. Fosta jucătoare a lui FC Barcelona, transferată în această vară de PSG, nu a putut evolua marţi împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. În locul său a fost folosită Diallo.

„Este explorată mai ales pista unei rivalităţi interne la PSG”, a indicat un anchetator pentru L’Equipe, potrivit Agerpres.

În octombrie, Hamraoui a fost convocată după doi ani la naţionala Franţei, însă nu a putut disputa meciurile cu Estonia şi Kazahstan din cauza unei accidentări la gambă, în locul său fiind convocată Diallo.

PSG a indicat într-un comunicat că a luat act de arestarea lui Diallo şi „condamnă cu cea mai mare fermitate violenţele comise”. Gruparea pariziană colaborează cu autorităţile „pentru a face lumină asupra faptelor”, se arată în comunicat.

Context: Pe 4 noiembrie, seara, trei jucătoare de la PSG se întorceau de la petrecere organizată de club. Mașina lor a fost blocată într-o ambuscadă. Doi indivizi mascați le-au atacat, dar, foarte ciudat la acea vreme, numai una a avut de suferit.
Kheira Hamraoui, 31 de ani, transferată în vară de la Barcelona, a fost scoasă cu forța din autoturism, lovită și cu o rangă, nu doar cu pumnii. A fost rănită la mâini și picioare.
Aflată inițial pe lista suspecților, Aminata Diallo, colega lui Kheira, pare să fi scăpat de acuzații. Pe listă a intrat însă un nume surprinzător: Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal.

Kheira Hamraoui fotbalista de la PSG bătută cu ranga. Sursa: ziare.com

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us