Legenda zodiei scorpion

Legenda zodiei scorpion. Una dintre cel mai des menționate legende grecești a Scorpionului este cea care îl are în centru pe Orion, fiul zeului mării, Poseidon.

Orion, un vânător puternic și neînfricat, avea obiceiul de a se lăuda că va ucide toate animalele de pe Pământ, ceea ce îi înfuria pe zei.

Pentru a oferi protecție tuturor creaturilor, Artemis și mama ei, Leto, au trimis un scorpion uriaș în luptă cu Orion. În cele din urmă, Orion a fost ucis, iar Zeus, a cărui atenție fusese captată de lupta plină de viată dintre cei doi, l-a plasat pe scorpion printre stele.

Ulterior, la cererea zeiței Artemis, Orion a fost și el adăugat pe cerul nopții, pentru a le reaminti muritorilor că trebuie să-și limiteze mândria excesivă.

Într-o altă versiune a legendei, vânătorul Orion, deși era mai priceput decât zeița Artemis, cunoscută ca fiind zeița vânătorii, spunea că Artemis era totuși un vânător mai bun. Astfel Artemis a început să-l placă pe Orion.

Enervat fiind, Apollo, fratele geamăn al lui Artemis, a trimis un scorpion care să-l atace pe Orion. După moartea acestuia, Zeus i-a ridicat pe amândoi pe cer, plasându-i la distanță unul de altul pentru a evita continuarea luptei.

Astfel, cei doi adversari nu pot fi zăriți niciodată împreună, constelațiile Orion și Scorpion fiind vizibile în momente total diferite.

Scorpionii se bucură de reputația lor de artiști întunecați, deoarece îi aruncă o strălucire precaută. Deși Scorpios își prețuiește intimitatea, notorietatea semnului le dă un fel de prestigiu magic.

Scorpionul, casa a 8-a și Pluto (conducătorul Scorpionului) sunt asociate cu riscul mare și, uneori, care pune viața în pericol de a renunța la schimbările sufletești. De aceea, totemul Scorpionului este Phoenixul, pasărea mitice a păsărilor care este o emblemă a Soarelui și se ridică din cenușă.

Scorpionul este reprezentat de negrul pitch al nopții – noaptea întunecată a sufletului pe care nu o știi sigur că se va sfârși vreodată. Ea guvernează aceste răni pe care le susținem că nu ne vom mai recupera înainte de a fi înviați.

Scorpionul gigant provine dintr-un hieroglif egiptean pentru șarpe, care își varsă pielea, aducând noile straturi la suprafață. Misterul Scorpionului are de-a face cu astfel de tranziții extreme, cum ar fi portalul vieții și al morții în sine.

În acest teritoriu umbros, există suflete pierdute, suflete rupte, abuz, disperare și încercări necruțătoare ale traumei. Instincturile lui Scorpion îi conduc în mod natural la acest peisaj psihic întunecat, unde joacă un rol principal.

Unii devin mari vindecători, dispuși și capabili să dea mărturie forțelor incredibil de răuvoitoare și distructive și să ajute la procesul de recuperare. Întunericul Scorpionii, totuși, ar putea fi victimizatori, care își folosesc darurile înnăscute pentru scopurile lor.

Legenda zodiei scorpion

Pentru a rămâne sănătoși în lumea noastră modernă, este util să fii conștient de ocultism și să ai alfabetizare în simboluri. Scorpionul se referă la artele întunecate și la vrăjitoria culturală pentru programarea socială.

Scorpionul guvernează societăți secrete precum masonii, conspirațiile, înșelăciunile, corupția, traumele, războiul psihologic, tirania și supravegherea.

Dion Fortune a fost o ocultistă și autoare a cărții “Psihică de autoapărare”, în care scrie: “Atât de multe cunoștințe oculte se află în străinătate în lume, atât de multe lucruri descrise în aceste pagini se întâmplă necunoscute și nesuferite în în mijlocul căreia toți oamenii de bunăvoință ar trebui să investigheze forțele pe care oamenii de rău le-au pervertit până la capăt. Aceste lucruri sunt patologiile vieții mistic și, dacă ar fi mai bine înțelese, multe tragedii vor fi deturnate “.

O parte întunecată a Scorpionului are o poveste de dragoste cu întunericul și o folosește cu bună știință sau fără să știe de ceilalți. Manipularea poate intra în controlul hipnotic, sigiliile (simbolurile ca vrăjile), falsurile organizate, controlul minții în cultura populară sau pur și simplu actul de zi cu zi de a se contrazice cu mintea cuiva.

Legenda zodiei scorpion Îngerul întunecat

Scorpionul se ocupă de lumea interlopă și este asociat cu alchimia de materiale de bază. Puteți vedea o paralelă în comportamentul de bază când Scorpionul devine degenerat și dă impulsuri mai mici.

Din nou, de la Dion Fortune: “Știm cu toții că, atunci când ne-am prins garda, apare o ispită întunecată din adâncul sinelui nostru inferior, ceva atașat, iar noi gândim gânduri sau chiar facem fapte pe care nu le-am fi avut niciodată ne-am crezut capabili.

Am auzit vocea ingerului întunecat care vorbea.

O parte întunecată a Scorpionului îi atrage pe alții într-o bârfă de dependență, obsesie sexuală și fapte întunecate, unde victima lor începe să se simtă ca a lui.

Legenda zodiei scorpion Limitele psihice

Scorpionul are de-a face cu câmpul energetic comun, mai ales între doi prieteni intime sau iubitori. Un fenomen subtil este preluarea detritusului psihic al unei alte persoane.

Această experiență a Scorpionului asociată cu energii subtile este dificil de detaliat și de dovedit. Este nevoie de întărirea limitelor energetice, precum și de detoxifierea energiilor întunecate care se varsă în câmp.

În acest fel, un Scorpion din partea întunecată poate servi ca un profesor, forțându-ne să exercităm voința și să ne salvăm de atac. Aceasta înseamnă a merge la rădăcina capacității sufletului de a cunoaște suveranitatea, urmărind ceea ce ne înapoiază la sursă.

Odată ce v-ați recuperat de la un astfel de atac psihic sau robie, aveți Scorpionul cel mai bun. Știind că nu poți fi cuprins sau controlat de cei care ar căuta locul tău slab în psihic sau suflet.

Legenda zodiei scorpion. Sursa: astrocafe.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us