Loredana Groza a chemat salvarea, după ce i s-a făcut rau

La 52 de ani, Loredana Groza afișează un look de tânără domnișoară. Dar iată că a venit și nota de plată. Vedeta a chemat salvarea, după ce i s-a făcut rau. Aceasta a avut nevoie de perfuzii și de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Se pare că totul se datorează oboselii acumulate în timp, dar și a stresului la care și-a supus organismul.

Loredana face eforturi mari pentru a arăta tânără și vrea să arate tuturor că a trecut cu bine testul timpului. Doar că toate acestea o costă scump acum. Și nu este vorba numai despre sănătatea pe care și-a șubrezit-o, ci și de contractele sale profesionale.

Jurnaliștii de la Playtech.ro susțin că producătorii de la Next Star vor să o dea afară. Ea este jurat la un show muzical cu copii, dar de fiecare dată vine îmbrăcată cu ținute foarte sumare, inadecvate pentru profilul emisiunii. Modul în care a ales să se prezinte vedeta în ultima perioadă a stârnit multe controverse.

Loredana Groza probleme de sănătate

Loredana Groza nu a dorit să ofere niciun răspuns despre problemele medicale cu care se confruntă în aceste momente, deși fanii au tot sperat să afle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us