Man UTD Aston Villa. Cu Ronaldo pe teren, Manchester United a cedat

Man UTD Aston Villa. Cu Ronaldo pe teren, Manchester United a cedat. Cu Ronaldo pe teren încă din primul minut, Manchester United a capitulat surprinzător în fața lui Aston Villa, în etapa a șasea Premier League.

Lucrurile se complică extrem de mult în campionat pentru echipa lui Solskjaer, care a ajuns la cea de-a treia înfrângere în ultimele patru partide. Golul victoriei lui Aston Villa a fost marcat de Hause, în minutul 88, din pasa lui Luiz. United putea restabili egalitatea în minutele de prelungire (90+3), însă Fernandes a ratat lovitura de pedeapsă de care au beneficiat „diavolii”.

După ce a pierdut cele trei puncte pe final de meci, Solskjaer a mai primit o lovitură importantă în perspectiva meciurilor viitoare. Shaw și Maguire s-au accidentat și vor lipsi de la meciurile viitoare ale „diavolilor”.

Pentru Manchester United urmează duelul cu Villareal din grupele Ligii Campioanilor, care se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

Cum a reușit portarul lui Aston Villa să-i enerveze pe Ronaldo

Înainte de executarea loviturii de la 11 metri, Martinez s-a îndreptat către jucătorii lui Manchester United și a strigat: “Tu bați, tu bați!”, făcând semn către Cristiano Ronaldo. Totuși, deși CR și-ar fi dorit să execute, Bruno Fernandes a luat mingea și a șutat mult peste poartă.

După ce United a ratat penalty-ul, goalkeeper-ul argentinian, care a câștigat Copa America în această vară, s-a întors către fanii lui Manchester din spatele porții sale și a dansat în fața acestora.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us