Manelistul Petrică Cercel a murit de COVID

Manelistul Petrică Cercel a murit de COVID. Vestea morții lui Petrică Cercel a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, rude, prieteni, colegi de breaslă și fani. Manelistul a încetat din viață joi, 16 septembrie, după amiaza, iar în fața spitalului s-au strâns imediat familia, mai mulți prieteni și colegi.

Duminica trecută, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul răsunătoare de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Cu doar câteva ore înainte de moartea lui Petrică Cercel, colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, i-a rugat pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist.

“Colegul È™i prietenul meu, Petrică Cercel, este infectat cu Covid19 È™i este în stare gravă la ATI. ViaÈ›a lui depinde doar de bunul Dumnezu. HaideÈ›i să ne rugăm cu toÈ›ii pentru el. Este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulÈ›i, cu atât Domnul o să ne audă. Vă rog din inimă!”, a postat pe pagina de Facebook, Adi de la Vâlcea, relatează spynews.ro.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us