Meciul U Craiova – FCSB, capul de afiș al rundei a noua din Liga 1

Meciul U Craiova – FCSB, capul de afiș al rundei a noua din Liga 1. Vicecampioana pornește cu prima șansă în duelul de la Craiova, în opinia bookmakerilor, datorită, în principal, poziției în clasament și al lotului superior din punct de vedere valoric. Cămătaru o consideră la rândul său pe FCSB favorită, însă dezvăluie care poate fi atuul oltenilor, cu ajutorul căruia trupa lui Mutu poate răsturna calculele hârtiei.

Rodion Cămătaru: ”FCSB nu este nici Bayern Munchen, nici Real Madrid”
”Steaua sau FCSB cum i se spune acum nu e nici Bayern Munchen, nici Real Madrid, dar e clar că pleacă ca favorită în acest meci. Însă, în Bănie totul este posibil atunci când pe arena noastră vin echipele din București.

Peluza Sud este foarte puternică și îți dă forță încă de cînd te afli în vestiar. Craiova trebuie să creadă în șansa ei, iar jucătorii trebuie să fie conștienți că îi au în spate pe suporterii lor. Mă deranjează că tot aud că se punea problema demiterii lui Mutu. Dar ce vreți să facă acest băiat?! Joacă el pe teren?! E magician și dă din baghetă?!

Craiova trebuie să joace mai direct pe poartă, iar mijlocașii trebuie să aibă o personalitate mult mai mare pe teren. Este ok să faci un joc de posesie, dar tu trebuie să și marchezi. Trebuie să dai și pase filtrante, nu doar stânga-dreapta și pase la portar. Lui Mutu îi trebuie un atacant care să alerge mult și să îi hărțiască pe fundașii centrali de la FCSB în permanență.

Și Compagno are rolul lui pe teren. Pe timpul meu, în campionat, Universitatea Craiova nu pornea niciodată cu șansa a doua în fața vreunei echipe, dar acum lucrurile s-au schimbat, iar jucătorii nu mai sunt cei de pe vremea mea”, a declarat Rodion Cămătaru pentru ProSport.

Duelul dintre U Craiova 1948 și FCSB va fi arbitrat de Iulian Călin (Ștefănești), care va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești). Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie (București), în timp ce observator a fost desemnat Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Meciul U Craiova 1948 – FCSB, capul de afiș al rundei a noua din Liga 1, va putea fi urmărit de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fostul mare atacant Rodion Cămătaru (63 de ani) a prefațat duelul din Bănie.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us