Mihaela Nădăşan, director la Banca Transilvania a murit după o ceartă cu colegii

Mihaela Nădăşan, director la Banca Transilvania a murit după o ceartă cu colegii

Mihaela Nădăşan a murit vineri la vârsta de 50 de ani, după ce miercuri, în săptămâna Paștelui, a suferit un AVC. Femeia deţinea o funcţie importantă în Banca Transilvania, fiind Director General Adjunct, Instituţii şi Pieţe Financiare.

Potrivit colegilor de la locul de muncă, Mihaela Nădăşan ar fi avut o discuţie aprinsă cu George Călinescu şi cu Mircea Ştefănescu, colegi la Banca Transilvania. Un insider din bancă susţine că Nădăşan nu era singura persoană supusă la presiuni în instituţie. Mulţi angajaţi din BT trăiesc în stres permanent, iar unii au ales să schimbe locul de muncă.

Oficial, instituţia bancară cu sediul central în Cluj a anunțat așa tristul eveniment.

Un apropiat ne-a povestit că nu a văzut-o niciodată pe Mihaela atât nervoasă, aşa cum era după cearta cu cei doi, care s-a petrecut la începutul săptămânii în care a suferit AVC-ul.

Miercuri seara, aflată acasă, Mihaela Nădăşan vorbea incoerent şi ar fi avut vărsături. Apoi, în jurul orelor 18-19, unul dintre copii (femeia are o fată şi un băiat) ar fi găsit-o căzută în curte, leşinată. A fost dusă de urgenţă la spital de către soţ.

Ajunsă la UPU Cluj, economista a fost operată de neurochirurgul Ioan Florian. Femeii i-a fost afectată carotida internă, care a cedat, inundându-i creierul. Carotida internă este cel mai mare vas care care duce la creier şi alimentează cu sânge inclusiv ochii.

Potrivit colegilor de la locul de muncă, aceasta ar fi avut o discuție aprinsă cu George Călinescu și Mircea Ștefănescu, colegi la Banca Transilvania. O sursă din banca susține că Mădălina Nadasan nu era singură persoană supusă la presiuni în instituție. Mulți angajați BT trăiesc în stres permanent, iar unii au ales să schimbe locul de muncă.

Cazul economistei din Cluj seamănă cu un alt caz celebru, petrecut în 2007, când presa a dezvăluit tragedia căreia i-a căzut victima Raluca Stroescu, manager de audit la Ernst&Young România.

Director la Banca Transilvania a murit după o ceartă cu colegii. Sursa: digi24.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us