Monica Anghel infectată cu Covid-19

Monica Anghel infectată cu Covid-19. Monica Anghel a fost infectată în urmă cu câteva zile cu virusul Covid-19. Vedeta a făcut primele declarații cu privire la starea de sănătate, dar și simptomele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Iată cum se simte cântăreața în aceste momente!

Monica Anghel a fost cea care a mărturisit acum câteva zile pe pagina personală de socilizare că a fost infectată cu noul coronavirus. Cântăreața a mărturisit că s-a vaccinat cu ambele doze împotriva SARS-CoV-2, dar cu toate acestea tot a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Noi informații despre starea de sănătate a Monicăi Anghel
Vedeta a făcut primele declarații pentru Antena Stars despre simptomele pe care le-a avut în această perioadă, dar și despre cum a aflat ca a fost infectată pentru prima dată cu Covid-19. Aceasta a mărturisit că nu are o formă gravă deoarece s-a imunizat cu schema completă împotriva Covid-19.

Monica Anghel a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că soțul locuiește cu mama ei în această perioadă pentru a-și desfășura activitățile, iar fiul lor locuiește cu ea, însă a fost testat, iar rezultatul este unul negativ și starea lui de sănătate este una foarte bună.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us