Natalia Morari a admis că are un fiu cu fugarul Veaceslav Platon

Dezvăluirea cunoscutei jurnaliste moldovene Natalia Morari privind relația cu controversatul om de afaceri fugar Veaceslav Platon, pe care îl intervievase în mai multe rânduri la televiziunea sa, TV8, este una „șocantă” și va afecta atât imaginea postului TV respectiv, cât și pe cea a presei din Republica Moldova în general.

Jurnalista TV8 Natalia Morari a recunoscut, miercuri, prin intermediul unei postări pe Facebook că are o relație cu controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, implicat în dosarul „furtul miliardului” și „Landromatul rusesc” în Republica Moldova. Cei doi au de câteva luni și un copil împreună.

„Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Veaceslav Platon se află la Londra, acolo unde a fugit imediat după alegerile din 11 iulie. Pe perioada campaniei, Platon a fost des invitat al Nataliei Morari la TV8, de acolo de unde a lansat atacuri virulente la adresa formațiunii pro-europene Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și la cea a președintelui Maia Sandu. De asemenea, Natalia Morari a realizat interviuri din închisoare cu Veaceslav Platon.

„Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită”, a mai scris jurnalista.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us