De ce a fost descalificata Olga Verbitchi de la Bravo, ai stil! 2021

In cadrul Galei de sambata seara de la ora 22:00, Ilinca Vandici anunta cu regret ca una din competitoarele in lupta pentru trofeul si coroana pentru Cea mai stilata femeie din Romania, a fost descalificata.
“La nici o saptamana dupa startul competitiei Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunt: Din cauza incalcarilor repetate a regulamentului acestei competitii, concurenta Olga Verbitchi este descalificata,” a fost anuntul transant al Ilincai Vandici referitor la Olga.

Bravo ai stil 2021. Olga Verbitchi a fost descalificata din competitia de stil
Anuntul Ilincai a creat panica printre celelalte concurente care s-au hotarat sa-i mai acorde o sansa, insa, din pacate acest lucru nu este posibil avand in vedere ca a incalcat grav regulamentul.

Ilinca Vandici: “Fetelor, nu depinde de voi. Ati semnat toate un contract care are reguli concrete.

Ati vazut cat este de greu. Toate depuneti eforturi uriase pentru tot ce faceti aici si am vazut declarand asta si pe retelele de socializare. Sunteti implicate si va dati interesul si nu este normal si nici corect ca unele sa faceti asta, iar altele deloc.”
Se pare ca in culise, concurentele au avut o discutie serioasa pe tema intarzierii la filmari, iar una dintre concurentele care intarzia mereu sau nu venea era chiar Olga.

Cea care tine evidenta este nimeni alta decat Ioana Filimon care a si postat pe usa un afis in care fiecare concurenta trebuie sa semneze ora la care a ajuns.

Ioana Filimon: “Deja exagereaza. A cata emisiune e? A patra? Nici acum nu si-au dat seama ca suntem intr-o emisiune si trebuie sa fim punctuale?! Si eu as fi mai dormit. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar de ce eu pot si altele nu?”

Bravo ai stil 2021. MOTIVUL pentru care Olga Verbitchi a fost descalificata

Una dintre intarziate este si Anda Adam care si-a cerut scuze si mai mult, a venit cu plocon in culise pentru restul concurentelor, respectiv sampanie si ciocolata.

“Pe mine nu m-a deranjat ca e sefa noastra. Am zis, cine intarzie, aduce ciocolata. Nu facem o regula din asta ca ajungem grase si urate. Intarziasem ca pierdusem avionul. Am adus sampanie, sucuri, ciocolata. N-am dormit deloc, sper sa par fresh.”
Madalina Pamfile a reactionat la atitudinea Ioanei Filimon si i-a zis scurt ca: “Are mintea odihnita. Si-a luat in serios rolul si a facut si un calendar. Am zis ca atunci cand ai mintea odihnita, te apuci de astfel de lucruri. Era tot o gluma. Nu m-a aderanjat si nu m-am simtit eu invinuita. Era vorba despre Olga care intarziase foarte mult sau nu venise deloc”

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us