Pele dus la terapie intensivă

Pele dus la terapie intensivă. Legendarul fost fotbalist brazilian are noi probleme de sănătate. Vineri seară, Pele (80 ani) a ajuns din nou la terapie intensivă, la doar câteva zile după ce părăsise spitalul, anunță Dailymail.

Spitalul din Sao Paulo nu a oferit încă noi detalii despre starea lui Pele, după ce a fost internat din nou.

Pele, care va împlini în octombrie vârsta de 81 de ani, anunța că se simte bine și a părăsit secția de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

În urmă cu câteva zile, clinica din Sao Paulo preciza că Pele se recuperează satisfăcător, este conștient, vorbește normal și menține semne vitale normale.

“Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeÈ›i vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulÈ›umesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-aÈ›i dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteÈ›i o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secÈ›ia de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi È™i am dispoziÈ›ia necesară să joc 90 de minute È™i prelungiri. Vom fi împreună curând”, a scris Pele, pe Facebook, atașând È™i o fotografie cu el.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us