Polițiste din Turda bătute de o femeie

Polițiste din Turda bătute de o femeie, județul Cluj au fost bătute cu bestialitate de o femeie. Bătăușa a aruncat cu urină pe una din agente. Scandalagioaica s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe strada Margaretelor, când femeia s-a luat la ceartă cu echipajul de la Poliția Turda sosit la fața locului, în urma unui apel la 112.

Potrivit polițiștilor, femeia le-ar fi lovit cele două polițiste cu pumnii și picioarele, după care, pe una dintre ele ar fi aruncat cu urină.

Scandalagioaica K.C. le-a amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale, M.D și B.S, le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul.

După ce a fost dusă la Poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor.

Scandalagioaica, trimisă în judecată

K.C a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023. După ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.

„În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda, … , le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se arată în rechizitoriu.

Judecătorul de cameră preliminară a constatat, luni, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

Polițiste din Turda bătute de o femeie. Sursa: newsbv.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us