Profesoară din Argeș Acuzată de Agresiune Asupra Elevilor de Clasa a VII-a

Un nou incident grav a avut loc în mediul școlar, stârnind îngrijorare și acțiuni imediate din partea autorităților. Poliția și Inspectoratul Școlar sunt implicate în anchetarea recentei agresiuni, în care o profesoară în vârstă de 63 de ani, din Argeș, este acuzată că a aplicat violență asupra unor elevi din clasa a VII-a.

Incidentul a avut drept consecință spitalizarea unui băiat de 12 ani, iar tatăl său este hotărât să își caute dreptatea în instanță. Potrivit relatărilor, elevul a povestit părinților că, în timpul orei de Educație Socială, a scăpat un pix din mână, generând un zgomot care a iritat-o pe profesoară.

Florin Mutu, tatăl copilului, a descris evenimentele: “Doamna, revoltată de zgomotul creat, s-a năpustit asupra copilului meu de 12 ani, apucându-l de gât cu mâna È™i aplicându-i lovituri repetate cu palme È™i pumnul, târându-l din prima bancă până în ultima.”

Starea copilului s-a înrăutățit, determinând părinții să solicite intervenția ambulanței. Între timp, profesoara a încercat să minimalizeze incidentul, sugerând că nu a făcut niciun rău elevului.

Profesoara: “Ce, ai ajuns la spital cu el? Aaa, mâine îi faci È™i parastasul…”.

Florin Mutu, tatăl copilului, a replicat: “M-a sunat doamna că ce s-a întâmplat, că hai să ne înÈ›elegem. Cum să ne înÈ›elegem, după ce mi-ai bătut copilul în ultimul hal, cu bestialitate, pot să spun?!”.

Elevul nu a fost singurul afectat de agresiunea profesoarei, cu un alt părinte dezvăluind că fiica sa a fost, de asemenea, implicată în incidentul de la școală.

Ana Rădulescu, mama colegului băiatului bătut, a declarat: “A luat-o de păr, a tras-o către director când a încercat să-i relateze directorului că Antonio a fost bătut. A fost traumatizată, mama, am luat o notă proastă È™i m-a luat de păr. Nu este normal, nu este normal, trebuia să mă cheme la È™coală, eram părinte.”

Cei doi copii primesc acum consiliere psihologică pentru a depăși traumele provocate de acest incident. În paralel, conducerea școlii a inițiat o anchetă pentru a clarifica situația.

Simona Teodorescu, inspector la Inspectoratul Școlar JudeÈ›ean ArgeÈ™, a precizat: “Se poate acorda un avertisment È™i se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă.”

Reporter: “Doamna profesoară a mai venit azi la È™coală?”

Cristian Tache, directorul È™colii din Sălătrucu, a răspuns: “A venit, dar este în cancelarie, discută cu domnii de la siguranÈ›a È™colară.”

Reporter: “Intră la ore?”

Cristian Tache: “Nu, nu are permisiunea să desfășoare activități cu elevii, profesorilor care sunt cercetaÈ›i pentru astfel de fapte nu li se permite să predea.”

Profesoara nu a putut fi contactată pentru a-și susține punctul de vedere, fiind supusă cercetării pentru purtare abuzivă. Situația este în continuare sub investigație, iar comunitatea școlară rămâne îngrijorată și așteaptă rezultatele anchetei.

Profesoară din Argeș Acuzată de Agresiune Asupra Elevilor de Clasa a VII-a. Susa Protv

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us